Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz maláj #32084 üzenetére

Raid1 -ben 2db vinyóval nem lesz baj, csak egyforma vezérlőn legyenek. PCI-E -s kiegészítés nem annyira jó mert csak 2.0 és 1x szóval nagy SATA bővítés nem lesz max csatlakozó számban. Amúgy is csak 2db -os bővítő van emészthető áron, ami már 4db -os az már húzósabb annyiért meg lehet érdemes egy használt Adaptec Raid kártyát venni, bár az sem 1x -s, sok meg x1 -es pci-e -t tud amivel megint kiütötte a sebességet. 2db vinyóval ez jó alternatíva. 4db és pláne Raid5 vagy Raid10 is menne, de nem tudom mennyire szeretné a különböző vezérlőket. 4db vinyóval sokkal inkább rendes alaplap kell, amiben van vagy egy halom SATA csati vagy rendes PCI-E port amibe veszel RAID vezérlőt. Ez így már jóval több mint az integrált procis alaplap ára... Ezen dilemmázok én is, ameddig a táp megjön :D

(#32086) Victoryus
    Engem kiokosítottak itt eme szent helyen, hogy ez a PICO PSU nem az a PICO PSU amit ITT árulnak cirka 13k ért. Biztos van különbség a nyereségen, de az alkatrészeken is. A 12V -os noti táp sokkal komolyabb probléma, mert hogy az ritka mint a fehér holló... Pláne hogy 100W+ -os kéne. 0-24 -ben meg pláne érdekes lehet a tápegység, minőségi legyen és ne nagy terhelésen szaladjon folyamatosan. Szóval a táp az amin nem igazán szabad spórintani nagyon. Persze biztosan működni fogy egy darabig az is amit írtál. Amióta jöttek a Mercury meg Codegen tápok amik egy rántásra vitték magukkal a komplett gépet a bit vadász mezőkre azóta a táppal óvatosan bánok :D

• KaiotEch

nagyúr

válasz maláj #32084 üzenetére

90W-os alatt nem is érdemes venni szerintem. Nekem pont olyan van alatta 2HDD-vel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés