Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz HookR #3208 üzenetére

Igazad van az Antek ház esetében, pro és kontra érveket tekintve.
    , de ezek szerint nem voltam érthető.
    Ezt ill. a Windy házat csak példaként, (elrendezéseiket tekintve, általam kb. jónak titulált házak, amin kell egy keveset igazítani) említettem.
    Ezekből kiindulva és a te terveidet, igényeidet figyelembe véve kialakítani a tökéletes házat. Szóval, mint alapötlet és egy kis fúrás faragás.
    Nem azt mondtam, hogy ilyeneket vegyél. :N

Windy ház valóban nagy és igen a szekciók elrendezéseire gondoltam.
    Némi kiegészítéssel:
    " Elrendezés 5-ös , de lehetne akár alacsonyabb is max. a vga kari magasságáig kellene, hogy érjen ill. a fenti 5,25" helyeket kellene még átalakítani ( ha kell) slim odd vagy további kiegészítők fogadására.
    Szerintem, ebből te is meríthetsz ötleteket, bár tudom, hogy te nagyon jártas vagy a mini témában és lehet, hogy már láttad e remeket."

Azt nem tudtam, hogy csak álló ház lehet, de ebben az esetben én a 003-at választanám csak 180 fokkal elforgatva. :) A vga miatt.
    A hdd-ket ill. az őket hűtő ventit, pedig lapjára állítanám vagy is fektetném.
    Mint ahogy a Windy házban látható, úgy hogy a hdd venti a proci ventivel megegyező oldalára kerüljön.
    Tehát ha a házat 180 fokkal elforgatom akkor a hdd+venti párost még 90 fokkal kellene, elforgatni.
    Bocs én nem tudok neked ilyen kafa modelleket mutatni. :B :R

• Osibaa

senior tag

válasz HookR #3208 üzenetére

Nekem az SFX tápos megoldás jobban bejön, 2-2,5 cm-rel keskenyebb lenne, az is 2 liter. Egy SSD beférne az SFX táp alá is, egy második SSD-nek nem látom értelmét.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés