- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
Patice #24644 üzenetére
#24644 Patice
Nekem a DAC Up USB is tetszett. USB-s DAC-ot használok, bár galvanikusan leválasztott a táp rész, kíváncsi leszek hallok-e különbséget a sima és a dedikált port között. Elvileg kisebb zajú a tápellátása, a gyártó szerint.
Ez nekem elsőre nem volt épp szempont, mint extra, de most hogy említetted...van egy USB-s fejhallgatóm, ha erre tenném át az előlapi helyett, szebben szólna? Vagy csak az általános zajt, sistergést szűri meg és ennyi?
-
Cickánykoma
tag
válasz
Patice #24644 üzenetére
A korábban nézett lapokban nem volt mSATA, meg akkor úgy voltam vele, hogy egy az egyben átimplantálom a Microserverből az ott szolgálatot teljesítő 90GB-os OCZ-t a teljes belakott rendszerrel. Aztán a kifogyás után úgy döntöttem, hogy ha már 4 rackes CFI házat veszek, akkor használjam már ki az összes SATA portot az alaplapon, érthető módon igy egy elveszne az SSD miatt. Ezért lett a döntő érv végül, hogy az m.SATA felszabadít egy portot.
A másik kellemes meglepetés az volt, hogy annyira nem rossz ez port sebességben sem,sőt! Vettem rá némi tesztbújás után egy 120-as mSATA Crucial M500-at (ez kvázi legolcsóbb a méretében, a Kingston volt vele versenyben, kb egy bő ezressel volt drágább az árgépen) és simán alázza sebességben a laptopomban levő Kingston 120GB V300-at, a régebbi OCZ-imről meg ne is beszéljünk: Crsytaldiskmarkban és AS-ben legalább 1,5x-es értékeket dobott olvasás-írásban. Tehát elégedett vagyok a sebességgel, a bele rakott G3220-as ereje úgy tűnik, elég arra, hogy pl. Vegasban rendereljek, és közben tudjam mellette alapabb dolgokra használni (böngészés, vagy DXVA filmnézés), akár mindezt távolból irányítva Teamviewerrel
Egy bajom van egyelőre az egész konfiggal: a CFI házban a vinyók szellőzése sajnos alapból nem a legjobb. Hiába van benne ugyanúgy a Microserveremhez hasonlóan hátul egy nagy 14 centis venti, a rackek csatlakozó nyáklapjai eléggé blokkolják a levegő útját, így a HDsentinel értékek itt sokkal rosszabbak voltak. A Microserverben az elmúlt heteket nézve fűtési szezonban, panellakásban a legmagasabb 35-36 fok volt a 3 terás Toshiba vinyóimnál. (van benne még WD Green is az hűvösebb) az új házba költözve felment ez rögtön 42-43 fokra!
Aztán két napi tesztelgetés + gányolás után (ráapplikáltam két 12 centis ventit hogy legyen valami plusz huzat. most tűrhetőbbek az értékek, a legforróbfejű Toshibák elmennek most max 33-34 fokon.Nem esztétikus megoldás a jelenlegi, de van hatása. Persze gondolkozok azon, hogy lehetne ezt jobban megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged