Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Mercutio_ #19894 üzenetére

A táp kevés neki. A külső kocka 96W-os elvileg és 85-90W-ot mértem a konnektornál. Szóval a pár másodperces teszt után gyorsan le is lőttem az egészet.

Sokat eszik ez a Haswell és/vagy a nagyobb Pentium. Egy tesztet találtam, ahol a G2120/2130 is 10W-tal többet kajált, mint a G2020. A G3420 pedig minimum 15W-tal többet kér. Alulfeszelve is +10W legalább.
    Furcsa, mert ezekből a fogyasztási értékekből egy i3-3220 is bőven kijön. Több teszt alapján is ugyanúgy +10W egy i3 a G2020-hoz viszonyítva. Tehát a Haswell Pentiumhoz képest még takarékosabb is simán.

Persze nem ezek a 10W-on múlik a dolog, de 75-80W már egy 120-as táppal is vállalható lenne.
    Vagy a kényelmes üzemhez 150W-os táppal. Duracellm mesterrel tárgyaltam a tápról, de most kicsit elbizonytalanodtam a fenti mATX gondolatmenet miatt. Költséghatékonyabb és jóval egyszerűbb lenne...
    Amúgy is családnál van a konfig, nem nálam. Ránézni, barkácsolni sem tudok rajta csak ritkán, ha kell esetleg a táp miatt.

Úgyhogy lehet, hogy rövid életű lesz a konfig. :)

szerk:
    Más: Bay Trail Atomokról van valami újabb hír? 4 magos érdekelne engem is, nem a J1800.
    Ill. az, hogy a HTPC képességek hogy alakulnak.
    Egy ilyen kommentet találtam, ami csak félig bíztató:
    "It has hardware decode, for one. Just fire up mpc-hc to verify. It is true that Youtube doesn't seem to utilize it, which is probably an issue with the graphics drivers. The revamped Intel control panel also doesn't support rgb / ycbcr or full / limited range switching, another oversight. The 24p bug has been fixed, though."

• BomiBoogie

MODERÁTOR

válasz Mercutio_ #19894 üzenetére

Pedig a Silverstone ránézésre úgy tűnik, mintha mondjuk a 110 és a 130 között lenne félúton hosszúságban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés