- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
tudom persze, nem kevés áramot vesz fel és ezt a kis méret miatt nagyon nehéz vagy lehetelten megoldani. Bár lehetne 1-2 fullos lap, csak vízhűtésre és akkor máris baba lenne
De nem bánkódom, utóbbi időben eléggé nagy lett a választék. Már nem is tuningolok így egy nonk ivy i5 is simán elég, vgara meg pár mhzt kötelező ráhúzni
Most azon töröm a fejem, hogy rakjak e a prodigy házba egy kis egyedi vízhűtést, pár alkatrészem lenne is hozzá a dobozaimban... Alacsony fogyi miatt nem is kellenének akkora brutális nagy hőleadók így hzon belül szépen meg lehetne oldani. Csak a tápom kábeleit lehetne vlahogy eldugni, mert egy nem modus CX 430 V2 teszi szolgálatát nálam. Régen modnjuk minél nagyobb tápokra hajtottam, most meg épp az ellenkezője az egész. Nagyon sok hardvert kipróbáltam és midnig egy baromi régi csúnya gépházba volt beszórva, aztán jött, hogy kicsit csinosítgassunk és eljutottam oda, hogy a hardver nem érdekel, legyen egy kis középkategória, de a gép az nézzen ki valahogy
Itx meg a kihívás miatt, de nem bántam meg, jó móka
Jah és sorry, nem tudom, hogy jön ez a 2011 hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest