Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
Én is meglepödve láttam az IPCOP ban, hogy vannak próbálkozások, ha a routert használom, mint ahogyan most is, mert nagához tért, fogalmam sincs, hogy elakad-e benne, vagy esetleg eljut a gépig / nas ig.
És tetszet benne külön, hogy fogta, ahogy a win "hazatelefonál", amit a router nem.
Ráadásul a mostaninak be sem lehet állítani, hogy mely portokat tiltsa le teljesen.
pedig nem egy olcsó router.Ha én csinálok egyet, akkor abban wifi nem lesz, mert van egy Accespoint, és ha kell akkor azon lesz, de jobb szeretem a kábelt, megbizhatobb, gyorsabb !
tetszik a kis házikó, én nem biztos, hogy költök ilyenre. feltéve, ha megvan még a pincében a régi gépem háza
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest