Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz #22145024 #11286 üzenetére

Az "itt" Franciaorszàgot jelenti, ùgyhogy az a keresés azért ennél bonyolultabb. Ja, meg Google-ban azért ennyire nem vagyok làma. ;)

A kredenc széle nem ìves, ùgyhogy ott biztos nem, hùskloffolònk meg szerintem nincs is, szòval ez is kilôve. Amùgy csinàltam màr ezt-azt alumìnium lemezbôl (eddig 2 db szàmìtògép hàzat, kb 80-100 vìzhûtô oldalt az eredeti mûanyag helyett, intercooler is volt, de az jòval kevesebb, meg ilyesmik) szòval ebben sem érzem magam làmànak. ;)

Az anyagminôséges kérdést ùgy értettem hogy azt màr én megadnàm és a terìtéket (helyes a kifejezés?) is magam csinàlnàm, nem akarom màs gépidejét pazarolni. :)

Hôcsô:
    Ha nincs benne szövet akkor csak ùgy mûködik ha a melegìtett vége lejjebb van mint a màsik. Egyes forràsok 45° dôlést engednek, màsok szerint 30° körül is mûkôdnie kell. Könnyen kipròbàlhatod a konràdost, az egyik végenél fogva ùgy tartod hogy a màsik vége magasabban legyen, majd ezt a màsik véget melegìteni kezded pl öngyùjtòval. Ha a kezeddel érzed az alacsonyabban levô végen hogy melegszik akkor jò. Ja, a konràdos csô szerintem egyenes, nincs hajtva. A hàzi barkàcs/gànyolàs topikban van egy csòka aki valami brutàl hûtést épìt és ehhez gyàri hûtôket is felhasznàl, egész jòl bìrjàk a hajtogatàst. Persze nem mindig. ;]

radi8tor1: ha legalàbb felszisszentél akkor lehetséges a 60 °C, àtlagembereknek a 40-45 °C tapintàsra màr nagyon forrò.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés