- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
#22145024 #11286 üzenetére
Az "itt" Franciaorszàgot jelenti, ùgyhogy az a keresés azért ennél bonyolultabb. Ja, meg Google-ban azért ennyire nem vagyok làma.
A kredenc széle nem ìves, ùgyhogy ott biztos nem, hùskloffolònk meg szerintem nincs is, szòval ez is kilôve. Amùgy csinàltam màr ezt-azt alumìnium lemezbôl (eddig 2 db szàmìtògép hàzat, kb 80-100 vìzhûtô oldalt az eredeti mûanyag helyett, intercooler is volt, de az jòval kevesebb, meg ilyesmik) szòval ebben sem érzem magam làmànak.
Az anyagminôséges kérdést ùgy értettem hogy azt màr én megadnàm és a terìtéket (helyes a kifejezés?) is magam csinàlnàm, nem akarom màs gépidejét pazarolni.
Hôcsô:
Ha nincs benne szövet akkor csak ùgy mûködik ha a melegìtett vége lejjebb van mint a màsik. Egyes forràsok 45° dôlést engednek, màsok szerint 30° körül is mûkôdnie kell. Könnyen kipròbàlhatod a konràdost, az egyik végenél fogva ùgy tartod hogy a màsik vége magasabban legyen, majd ezt a màsik véget melegìteni kezded pl öngyùjtòval. Ha a kezeddel érzed az alacsonyabban levô végen hogy melegszik akkor jò. Ja, a konràdos csô szerintem egyenes, nincs hajtva. A hàzi barkàcs/gànyolàs topikban van egy csòka aki valami brutàl hûtést épìt és ehhez gyàri hûtôket is felhasznàl, egész jòl bìrjàk a hajtogatàst. Persze nem mindig.radi8tor1: ha legalàbb felszisszentél akkor lehetséges a 60 °C, àtlagembereknek a 40-45 °C tapintàsra màr nagyon forrò.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged