Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
4. Személyesen átvehető
2015-05-19 14:35
SilverStone SST-SX500-LG 500W SFXnavégre

-
shteer
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
-
shteer
titán
válasz
diegho
üzenetére
CHIEFTEC BT-04B 350W 22,5k ipon
magicomp 21,7kezzel jócskán felül is van tervezve, mert ez a táp nálam i7+gtx760 kombot visz
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz
Chesterfield
üzenetére
4 sata van rajta
-
shteer
titán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem lenne egyszerubb a boltot megkerdeznu mi a valasztek?
Webshop rendelessel mi a gond?
-
shteer
titán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Az jo, ha nem indokolt, ne csereld!
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz
üzenetére
akkor muszáj egy NF-A14 industrialPPC-2000 PWM ventit beszereznem
500-on még néma, ha meg kell a kraft, 182,5 m³/h-t megmozgat
-
shteer
titán
válasz
üzenetére
jó ötlet!
tápnak SFX-ből a csifi 250VS, 350BS, 450BS és utóbbi 2 zalman variánsát, a silverstone 450-est és moduláris verzióját, esetleg a legerősebb 600-as modulárisukat jó lenne beleírni
említés szintjén a moduláris SFX-L 500-as csifi meg a silverstone a 12cm-es ventivel - ezek még mindig nem kaphatóak nálunk
be-quiet-eket nem ismerem de ha jól tudom azok között is van 1-2 ajánlható 300W körülajánlott topflow hűtőknek is kellene egy bekezdés
-
shteer
titán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Szerintem okes lesz - esetleg egy takarekosabb vga kellemesebbe teheti a benti legkort
-
shteer
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
Videki pc-ben atmenetileg egy G1610T dolgozik. Hat helyen kell kezelni, de kellemeset csalodtam. 2500T valtja 1 het mulva

-
shteer
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
Ennek a hotonek mi a becsuletes neve?
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
idle lehet halk már most is - terhelés alatt meg.. nem érdekel

-
shteer
titán
válasz
imibogyo
üzenetére
Az addig mukodhet is, ha nem kell fizetni a CNC uzemorajat.
Amig volt lehetosegem "okosba" megoldani a CNC marast, nekem is sajat tervezesu vizhutoblokkjaim voltak. Szepek voltak es igen hatekonyak. Anyagaron.
De szerintem a kis kezugyesseg keves hozza. Az a papircsakohoz kell.
Ide kreativitas kell es mernoki precizitas. -
shteer
titán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Tudja. Max hangeroben is tobbet tud kicsit.
-
shteer
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
nem vészes - legutóbb valamivel 12k alatt volt náluk ez a táp - amit én is használok már egy ideje, de már tervben van az 500-as SFX-L a helyére
én nem igazán látok más megoldást azon kívül, hogy azt a perforált részt ki kell vágni és 2 drótrácsot illeszteni a ventik mögé
-
shteer
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
Mennyi volt tappal egyutt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)