- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #61529 üzenetére
Némi kiegészítés az IS-50X vonalhoz:
Mivel a Jonsbo C6-ból felszabadult az IS-50X V3, így lecseréltem rá a V2-t a Cooler Master Elite 110-ben. Közben csináltam egy kis összehasonlítást. A baloldali a V3, míg a jobboldali pedig a V2. A dobozon is látszik, hogy valamennyire felduzzadt a 3-as verzió.
A V3 már kapott AM5 lefogatót is. A G3258 a V3-nál 2°C-kal alacsonyabb hőmérsékleten (52°C-on) izzadt a CineBench R23 alatt, mint a korábbi verzióval. Ha valaki vacillál ilyen low profile hűtő vételén, akkor kiindulásnak jó lehet ez a rögtönzött összehasonlítás a két verzió között.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61827 üzenetére
Az én felállásom már tudod, de megerősítem.
Elől 2x eLoop B12-PS, felül 1x eLoop B12-PS, a CPU-n pedig TL-C12B Extrem. Korábban pedig 4x Arctic P12 Max volt a gépben, de az előbb taglalt felállás nekem jobb összképet adott.
A BQ! Silent Wings is jó lehet, csak ne Pure legyen. Thermalright vonalon pedig rendszer hűtőnek a TL-C12-B típussal szemezgettem még korábban. Természetesen a TL-E12 elvileg magasabb szintet képvisel. Tükrözi az ára is.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
viperabácsi #61747 üzenetére
Köszönöm szépen!
Elszórakoztam vele egy darabig...
Végül megmaradtam a jó öreg undervolt-nál. Jelenleg 756mV-on hajtom 1545MHz-es boost mellett. Mindenre is bőven elég így - jelenleg...
Igen, ismerős videó. Sanszos, hogy a ventilátorok és a bordák annyira össze vannak hangolva, hogy valóban nem tudjuk felvenni a mérnökökkel a versenyt. Persze, volt már ellenpélda is, ha a gyártó eléggé hanyag munkát végez. De "sajnos" erre nem mindig van garancia.
-
Vigneau
félisten
válasz
viperabácsi #61739 üzenetére
Egy EVGA RTX 3060 Ti volt az alany.
Végül visszaállítottam mindent, valószínűleg nagy volt a hézag a ventilátorok kerete és a borda között, mivel én nem léptem meg ezt - jól látható flex nyomok:
-
Vigneau
félisten
válasz
viperabácsi #61735 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61730 üzenetére
Az a gond, hogy a használt piac leköveti az új alakulását. Erre volt jó példa pár éve a használt autó értékesítés.
Van fent egy doboz nélküli Lian Li SP750 is, azonban fehér. Annyira azonban nem néztem utána még, hogy mit tud. Bár állítólag nem valami halk...
-
-
Vigneau
félisten
válasz
viperabácsi #61699 üzenetére
No igen, a Platinum az Platinum. Én eddig zömmel a sima SF450-ekre aludtam korábban. Ott egyiknél sem volt keret...
Aztán lett egy Thermaltake Toughpower SFX 550W az Asszony Kolink Satellite-jába. Nekem meg a fentebb taglalt EVGA 750W-os modellje jutott később. Mindkettő kapott gyárilag adaptert, a TT szimmetrikust, míg az EVGA némileg aszimmetrikust.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61696 üzenetére
A Dagger-t láttam én is a HA-n. Anno én is kerestem, de pár teszt, különösen ez elvette a kedvem tőle.
Nagy sztár még a Corsair SF600W (és a kistesó SF450W) - általában nincs gyári beépítő keret hozzájuk. Viszont a SilverStone PP08 megéri az árát, bár itthon nem sok helyen lehet beszerezni. Én Merlinéktől vettem.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61682 üzenetére
Anno én is ezen a vonalon mozogtam a Phanteks 750W AMP mellett, akkor egy ID-Cooling IS-50X V3-ra esett a választásom.
Teljesen más volt a koncepció és a légáram iránya is fordított volt. A táp is besegített némileg a meleg levegő kiszívásába.
Meg kell hagyni, azóta azért sokat változott a belbecs. A fentebb már bemutatott (SI-100 és eLoop) verzió azért bőven jobb a CPU hőfokokban.
-
Vigneau
félisten
válasz
TurboK0 #61684 üzenetére
Köszönöm szépen!
A jobb oszlop alsó párjából használtam fel 2 készletet a két SSD egymáshoz rögzítéséhez, csak előtte a csavarok helyét tűreszelővel kitágítottam. Majd ezután a kapott keretet gyorskötözővel rögzítettem a házhoz:
A SATA kábeleket az alaplap háta mögött vezettem fel. A tápkábelek pedig a zárszerkezetből rögtönzött keret közepébe vannak becsúsztatva.
Egy időben gondolkodtam én is a táp előre rögzítésében. Már roger.smith-szel is elkezdtem egyeztetni egy Kolink Satellite-hoz hasonló hátsó tápkivezetés legyártásával kapcsolatban. Aztán végül maradtam az eredeti, "két ventit előre" koncepciómnál és bevállaltam egy Thermalright SI-100-at a korábbi Scythe Mugen 5 (~155mm) helyett.
A korábbi képen látható 750W-os SFX EVGA-t 30k-ban sikerült megcsípnem több, mint 9 év garival. Jó cuccokat olykor ki lehet fogni a HA-n.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61678 üzenetére
Nem rossz választás az a hűtő sem. Én is nézegettem anno, de az ára picit megakasztott. Az SI-100 nálam 42.2mm magas RAM-ok felett van és még maradt jó pár mm.
Jómagam a két venti előrehelyezésével kínlódtam egy sort, no meg a két SSD-vel. De aztán csak összeállt a gép végül.
-
Vigneau
félisten
válasz
phulee #61662 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy darabig elszórakoztam vele, mire összeállt.
Igen, SFX táp mellett, megfelelő (pl. SilverStone PP08) ATX to SFX átalakítóval bő 100mm hely marad a CPU hűtő részére. A Thermalright SI-100 kényelmesen be is fért egy 25mm-es ventilátor társaságában:
Időközben meguntam az Arctic P12 Max-ok "sziszegését" és visszaraktam a gyári Thermalright TL-E12B Extrem-et a CPU-ra, valamint reaktiváltam a szekrényben szunnyadó Noiseblocker NB-eLoop B12-PS-eket. Nem bántam meg a cserét, pedig az utóbbiakkal szenvedtem a korábbi SilverStone Kublai SST-KL06B-ben.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Pista0001 #61536 üzenetére
Igen, szerintem is. Az idle pedig 36°C kontra 31°C, természetesen az IS-100 javára.
Sajnos, az már 15mm plusz a Thermalright magasságához képest.
Az lenne a "muris", ha hibás lenne alapból a TL-E12B... Amazon vétel, nem fogom visszaküldeni. Általában amúgy sem a gyári hűtőkkel használom a CPU bordákat.
-
Vigneau
félisten
válasz
Pista0001 #61534 üzenetére
Köszönöm szépen! Csak beültetted a bogarat a fülembe anno...
CineBench 23-nál az IS50X-V3 72°C, míg az IS-100 60°C. A 4db ARCTIC P12 Max és a vezérlési görbéjük a BIOS-ban ugyanaz. Szóval szerintem megérte az árát. Egyedül a TL-E12B kakukktojás nekem.
Tápegységről, tápteszterrel bekapcsolva, molex to 3PIN átalakítóra dugva egy Zalman potméterrel szoktam tesztelni a ventilátorokat. Legalacsonyabb állásban a TL-E12B szabályos időközönként kerren egyet, ami aztán egyre ritkul, mikor emelem a feszültséget, majd magasabb fordulaton teljesen eltűnik. Ennyire későn nyitna/indulna el a Thermalright venti? Lapra dugva még ránézek majd, amint lesz időm és kedvem. Szerencsére a CPU2 FAN aljzat viszonylag könnyen megközelíthető.
-
Vigneau
félisten
válasz
Pista0001 #61396 üzenetére
Kedves Pista0001, AxBattler & sasNAXO!
Köszönöm szépen a tippet! Végül megléptem az SI-100 vételét. Igen gyorsan nyugdíjaztam az IS-50X V3-at:
Amikor minden milliméter számít(hat):
Elvileg kész a Jonsbo C6 projekt, maximum a ventilátorok cseréje jöhet majd idővel.
Vigi
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Igen, a táp közelsége csak egy szempontból lehet - hasznosan - érdekes (lásd az esetemben a Cooler Master Elite 110-nél tapasztaltakat). Amennyiben forog a ventilátora, az a ház belseje felé, a proci irányába néz és a CPU hűtő ventije pull-ra van állítva.
Rendben van. Köszi szépen!
-
Vigneau
félisten
válasz
Pista0001 #61396 üzenetére
Az SI-100-ról van is fent egy igen friss videó. Szép nagy jószág, meg kell hagyni.
Első ránézésre azt hittem volna a honlap szerint, hogy az AXP-200 Muscle már kifutott. Talán használtan lenne rá vajmi esély...
-
Vigneau
félisten
Jól van, majd meglátod, mire jutsz. Egyelőre még nem kezdtem el komolyabban pásztázni az aprót, jó ár esetén biztosan elcsábulnék. Visszaolvasva elég impresszív eredményeid lettek az IS-67-XT-vel. Szvsz az ARCTIC P12 Max-szal sem vallana szégyent.
Az IS-50X V3 sem hazai. Nem volt elérhető, amikor kellett volna, így maradt az AliExpress az egyik Kedves Barátom segítségével.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #61392 üzenetére
Az utóbbi van nekem is kéznél, anno a Kublai-ban azt használtam az ODD-ok helyén. Itt viszont tudatosan maradtam a fenti SSD elhelyezésben (még a SATA kábeleket is gusztán beraktam az alaplap háta mögé). Egyrészt a felső első venti légáramából kap a 2 SSD friss levegőt, másrészt a VGA tud szabadon lélegezni. Nincs úgy bezárva, mint a Kublai-ban.
-
Vigneau
félisten
Az előbbi sokáig volt is fent HA-n, de akkor még nem gondoltam, hogy közben beesik egy SFX táp. Most bő 100mm helyem van CPU hűtő számára. Pár lehetőség akad, ahogy elnéztem. Az általad is említett első duón felül még ott lehet a teljesség igénye nélkül a DeepCool AN600 vagy a Thermalright AXP120-XT is.
Először így raktam be a ventiket előre.
Aztán jött a felismerés, hogy - inkább - az SSD (de azért a felső venti se volt szerencsés helyen) miatt a háznak vagy az eleje, vagy a teteje nem pattan be a helyére.
Neki szerencséje volt, nekem pechem.
Köszönöm szépen a kedves szavakat!
Mclovin:
Tízórai tükörtojássütés közben jól lemaradtam, beelőztél. Ilyen az, ha valaki sokáig szöszöl a szerkesztgetésekkel, képbeillesztéssel. -
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #61383 üzenetére
Talán most sikerült nagyjából kimaxolni.
Ennél szebben nem ment a rögzítés. Fúrni nem szerettem volna most...
Már csak egy nagyobb low profile hűtő hiányzik a végső egyenletből. A 92mm-es tower projektet kezdem elengedni, az alternatív tápelhelyezésről nem is beszélve...
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #61385 üzenetére
Némi finomítással komoly fantáziát látok benne. Csak a kivitelezésen / rögzítéseken kell még agyalnom picit. Szvsz akár a Scythe Mugen 5-öm is elférne így.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #61383 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget! Az SS PP08 gusztán néz ki.
Végül csak beadtam a derekam. Jó áron volt fent ez a 750-es példány, végül csak nem hagytam más kezében kikötni.
Már csak az a kérdés, foglalkozzak-e a jövőben a 110mm alatti toronyhűtőkkel. Újabb projektnek megtenné. Kérdés, jobban teljesítenek-e, mint a jelenlegi IS-50X V3. Két 92mm-es Scythe Kaze Flex-em van is épp elfekvőben, még a kudarcba fulladt VGA deshroud projekt maradványa.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #61361 üzenetére
Végül nagyjából ez lett a végeredményem:
Viszont nem is gondoltam volna, hogy ha az SFX to ATX bracket alaplaptól számított legtávolabbi pontján
sikerül rögzíteni az SFX tápot (sajnos az enyém nem ilyen),
akkor egy 110mm magas 92mm-es toronyhűtő (pl. Thermalright Silver Soul 110) is szépen beférhet. Kérdés, mit hozna a konyhára.
-
Vigneau
félisten
Köszönöm szépen a cikket, át fogom nézni.
Valószínűleg túl lyukacsos a ház a nagyobb statikus nyomás eléréséhez. Nehezebb így terelni a levegőt. Legalábbis így gondolom, jobb tippem nincs jelenleg.
Ha jobban ráközelítesz, akkor látható a két gyorskötöző elől. Hátul pedig a SATA és tápkábel fixál. A két SSD pedig a beépített szekrények zárjához adott 4db sínvezetővel van egymáshoz rögzítve. Ezek közül kettőhöz raktam a gyorskötözőt.
-
Vigneau
félisten
válasz
hegegabi80 #61350 üzenetére
Cinebench R23 alatt 71°C volt a maximum az i5-10400-nál. Anno ez a venti felállás a Cooler Master Elite 110-ben 8°C-ot hozott a konyhára. Kb. 10-15mm hely van legalább a két venti között.
Gondoltam SFX tápra is, de elsőre nem akartam elkótyavetyélni a 750W-os Phanteks-et.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #61348 üzenetére
Igen, egyedül a két SSD elhelyezésén agyaltam sokat, de volt is rá időm. Most pedig a CPU és a tápegység venti irányán fogok még tesztelni. Jelenleg mindkettő pull módban van.
-
Vigneau
félisten
Majdnem egy hónap után végül csak kész lett a Jonsbo C6 projekt. Sokat kellett várni az IS-50X V3-ra. Persze, azért érezhetően nem egy Scythe Mugen 5, de a kisebb méretre való átállás volt a cél. Íme:
A kiindulás (SilverStone Kublai SST-KL06B):
A végeredmény 3 lépésben (Jonsbo C6): -
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #61311 üzenetére
Jó sokba kerül, mire ideér a boltba...
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #61183 üzenetére
Olvastam az alsó ventiről szóló véleményed, mint ahogy minden mást is, amit tapasztaltál. Egy próbát megér. Nálam elég hideg a padló, hátha lehet belőle profitálni.
Természetesen két 2.5"-s SSD-ről van szó, szépen mellényomtam a telefonon.
Régen használtam Pattex szalag ragasztót is, van azonban szerelőkeretem is. Meglátjuk, mire jutok. Ami még mozgatja a fantáziám, az a két 12cm-es venti lehetősége előre.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #60799 üzenetére
Rajtad felbuzdulva holnap én is próbálok majd valamit alkotni.
Egyelőre a CPU hűtés egy fekete stock gyári hűtés lesz, amit az i3-10105F-hez kapott az Asszony, az IS-50X V3 még várat picit magára.
A másik gondom majd az lesz, hogy hova rakom a C6-ban a 2db 3.5"-s SSD-t, ha előre is teszek ventit. No, majd valahogy csak kiadja magát.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #61100 üzenetére
Kár, hogy a V9 ablakos. Nem szeretem mutogatni a ház bendőjét...
A C6 formavilága tetszik igazán. Még hasonló konkurenseket próbálok fellelni, aztán 7 év után költözés a SilverStone Kublai-ból. Ráadásul nem kell normál mATX méretnél kisebb lapok után kajtatni, viszont maradhat a kis méret. 5.25"-s cuccokat amúgy sem használok, csupán 3.5"-s SSD-ket.
A Cooler Master Elite 110 meg ellesz a korábbi GEN4 konfigommal továbbra is.
-
Vigneau
félisten
Kellett nekem itt nézelődni...
Nagyon kedves kis kuckó a Jonsbo C6. Van még hasonló kurta kis házikó, ami befogad teljes értékű mATX alaplapot, de közben ITX méretekkel vetekszik?
-
Vigneau
félisten
MAXSUN termékekkel volt már itt valakinek dolga? Konkrétan ez a két alaplap kapta meg a szemem az elmúlt napokban:
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #60921 üzenetére
Ma kicsit megszaladt a fantáziám. Amennyiben ASRock vonalon maradok, ez a 3 lap akadt fent végül a hálómon.
Ha az utolsó kettőt választom, akkor némileg felesleges volt a házátalakítás. Bár igazán belegondolva legalább jobban tud szellőzni a VGA. Ráadásul nem tudom, mennyire lenne túllövés a B760 chipset az i3-hoz.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #60900 üzenetére
Igen, valójában én is az ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0 és a Gigabyte H610M H V3 DDR4 (rev. 1.0) között agyalok. Ráér még a vétel, mert előbb egy olcsó i3-at kell majd találnom.
RTX 4060-ban pedig várok még az árcsökkenésre, valamint fehér kártyát semmiképpen nem szeretnék.
-
Vigneau
félisten
válasz
viperabácsi #60896 üzenetére
Ezt is számításba vettem.
A Kolink Satellite-ban is egy Gigabyte H470M H szolgáltatja az alapot és szépen elvan benne az i3-10105F.
A linkelt lapokon kívül már csak ITX-ek vannak, ott meg alsó hangon +20-25k-val indít a büdzse. Ez van sajnos - kompromisszum kell...
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #60873 üzenetére
Eddig abban a hitben voltam, hogy a "faragott" CM Elite 110-hez nem sok alternatívám van LGA1700 vonalon az mATX lapok terén. Konkrétan eddig kettő ASRock-ot találtam.
A Gigabyte a H610M vonalon csak 23cm-es lapokat kínált - eddig -, amik a ház sarkában lévő popszegecstől nem fértek volna be. Már azon agyaltam, rájuk írok, gyártanak-e kisebb lapokat a jövőben. Tegnap újfent nézegetve az oldalukat, igencsak meglepődtem.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #60871 üzenetére
A reaktiválódó fázisban lévő CM Elite 110 projektemhez ez az ASUS RTX 4060 DUAL V2 lett szerelem az első látásra, de még nem látom sehol sem itthon.
Természetesen amíg nem jön össze - lehetőleg jó áron -, addig bőven tökéletes lesz a meglévő EVGA RTX 3060 Ti is.
-
Vigneau
félisten
Ez most engem is mellbe vágott!!!
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #58638 üzenetére
És rá is segítesz?
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #58193 üzenetére
Addig, addig nézegettem a Kolink Satellite-ot, hogy végül bevillant valami, ami valójában magától értetődő kellett volna, hogy legyen. A jelek szerint új értelmet nyerhet az Asszony korábbi, már bedobozolt Cooler Master Elite 110-je.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #58206 üzenetére
Igen, nem kizárt, hogy egyszer egy ilyet veszek majd én is. Amennyiben a mostanit meghekkelném, akkor elvileg kb. 20.5cm-ig lennék jó, a Tiéddel pedig szemre akár 22.5cm-ig is. Persze ki kellene szépen mérni.
Szét se kell kapnom a gépet a kérdésedhez, anno én is kutakodtam.
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #58200 üzenetére
Igen, ráadásul így 18.5cm-nél szélesebb MoBo is berakható a későbbiekben - már ha az ATX-SFX adapter visszahajlított szélét leflexelem, vagy aszimmetrikus adaptert veszek.
Csak a 22.6cm-es hossz marad így változatlan. Ezáltal viszont jelentős mértékben nőtt a berakható lapok száma, jobban lehet majd meríteni.
-
Vigneau
félisten
válasz
zsoltee10 #58201 üzenetére
Szia!
A fentebb említett Kolink Satellite is megélt már ezt-azt.
1) Korábban egy i5-4670K volt benne az RX 6600 társaságában. Az egész társulat (B85M-ITX, 16GB RAM, 1-1 SSD és HDD) ellátásáért egy 400W-os Be Quiet! felelt. Ott egy 132W-os VGA-ról beszélünk. A Te esetében 170W-os a VGA, de úgyis UV-zni fogod. Nem hinném, hogy gondod lesz vele.
2) A PCIe 4.0 lefelé kompatibilis, valamint a 16x miatt még teljesítménybeli csökkenésed sem lesz. Az enyém ráadásul 8x volt, de nem volt az sem érezhető.
Vigi
-
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #58131 üzenetére
Nagyon aranyos, viszont kíváncsi lennék az avulási időtartamára.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
sasNAXO #58077 üzenetére
Ismerem a programot, de nem használom. A szoftveres vezérlők közül pedig egyedül az MSI Afterburner-t kedvelem, no de az meg másra szolgál. Bár éppenséggel azzal is lehet (VGA) ventit vezérelni.
Nálam is a Silent, Normal, stb. módok mentek normálisan. Mire rájöttem, hogy manuálisan csak akkor szeretnek menni a ventilátorok, ha a Case 10%-kal magasabb fordulatszámra van állítva, mint a CPU. Egyéb esetben csak fel-felpörögtek. A csuda érti...
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #58073 üzenetére
Szerintem szimplán csak meguntuk az aktuális gyártót és kellene egy kis frissítés. Van az úgy, néha így vagyok VGA cserekor is.
A mostani ASRock B560M Pro4-em is szimplán becseréltem volna egy hasonló Gigába. Csak aztán elvitték előlem. Anno azért választottam ezt, mert egy ASRock Z87M Pro4 volt az előd. Ezt hívják nosztalgiázásnak, ha úgy vesszük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest