- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
erdeidominik #22116 üzenetére
Csodás, ez egy 3. verzió mint amit ismertem
Fotzód már le légyszi az alaplapját is meg szemből mi van ráírva mint ahogy lent küldtem.
Simán lehet, hogy tiltva van. Nincs esetleg egy 2 pin-es jumper a lapon? Volt olyan Amiko amit csak úgy tudtam megflashelni, hogy azt rövidre zártam. (PC alaplapról, régi vinyóról tökéletes rá a jumper). -
garga01
őstag
válasz
erdeidominik #22114 üzenetére
Szia, a 7végén megnézem a mentésed. Addig itt és itt nézz szét, vannak betöltő progik több is. Fontos, hogy rendes RS232 átalakító kell (ha nem lenne a pc-den), TTL nem jó. A programnál a minden+bootloader (vagy allcode+bootloader) legyen kiválasztva és indítsd rendszergazdaként, az a biztos. A programban a fájl kiválasztás után lépj tovább és amikor írja, hogy test serial port status... akkor dugd csak áram alá a boxot! Van, hogy többször kell próbálni, ha sikerül akor egy pillanatra kiírja, hogy Conn és utána el kell indulnia, vízszintes vonalak ugrálnak a kijelzőn le-fel.
Fotózd már le a boxod, hol találtál soros portot rajta? Amiket én láttam boxok eddig csak JTAG volt rajtuk, az USB mögött:
-
garga01
őstag
válasz
erdeidominik #22111 üzenetére
Valszeg midngitv-s sw van rajta, abban tiltva van a kábeles rész. Van rajta soros port? Nekem úgy rémlik a T2/C-s boxokról lespórolták (se jack se rendes port nincs).
Ha lemented a rajta lévő SW-t penderivera, meg lehet valahogy trükközni abból, hogy rámenjen egy másik. Ha csinálsz egy mentést, megpróbálom megcsinálni neked, hogy rá tud rakni a kábeles/mindenes sw-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest