Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
-
Murphistic
aktív tag
Kb. 20 km-re egy közepes teljesítményű adótól a közszolgálati mux esetében működik a botantenna gyertyaerősítő kombináció az STB-vel (Ha mm-re pontosan eltalálom a helyzetét, annak ellenére, hogy az ablakon belülről van felszerelve). Ezek alapján van esélyed, de tapasztalataim szerint sok múlik a kábelen is ( mert nem bírok rendesen összerakni egy koaxot F-konnektorral ) Biztosat majd mondanak a többiek.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Garold
senior tag
Van, ma érkezett meg az antennám!
Állomás környéke panel, 5 emelet, Tokajra néző erkéllyel. Szobaantennával használhatatlan volt, külső erősítős antennával tökéletesen működik. A jelszint 65-75% körül mozog, nem történt semmilyen finomhangolás, csak kiraktam és rögzítettem az antennát.Az antennát neten rendeltem , nem dicsérték antennás körökben, de úgy tűnik bevált.
[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
-
-
club1
veterán
Nálatok az A mux van a legmagasabb frekvencián, ellenben ez a legtöbbször az alacsonyabb frekiken van, mivel minél kisebb a frekvencia, a lefedettség ált. annál nagyobb... Ráadásul a szélessávú antennák általában a legtöbb nyereséget frekvenciaközépen vagy felette produkálják, aztán hirtelen a 65-69 csatornák között leesik a nyereségük. Valószínűleg az antennádnak már magas/túl gyenge a tokaji a mux.
-
RBJ
addikt
akkor konkrétan mi a teendő?
Ez sima lepke erősítő nélkül ha nem említettem.
vegyek bele erősítőt?
vagy mozgassam valamerre az antennát?
vagy másik antennára probálkozzak legalább így tudom a lepkével, hogy tudok itt fogni.
amugy a 3000 ropi volt a lepke 10m koax kábellel és dugokkal.rossz összeszerelésből nem adodhat a mux hiány, gondolok kábel vég rossz osszerakásból stb
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
club1
veterán
Akkor még egyszer: "Ráadásul a szélessávú antennák általában a legtöbb nyereséget frekvenciaközépen vagy felette produkálják, aztán hirtelen a 65-69 csatornák között leesik a nyereségük."
Azaz igen nagy valószínűséggel a lepkéd nyeresége drasztikusan csökken a 68-as csatorna előtt. Olyannyira, hogy nem is fogja aztán a tv-d azt. ezen az erősítő nem segít. Próbálj állítani az antennán, ha ez nem jön be, add el, és vegyél egy teljesen más típusút, lehetőleg olyat, aminek a gyártója rajzol az antenna mellé nyereséggörbét, és a 68-asnál még van 8-10 dbm feletti nyereség. -
Kommy
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest