Hirdetés
Aktív témák
-
-
Kommy
veterán
-
club1
veterán
Akkor még egyszer: "Ráadásul a szélessávú antennák általában a legtöbb nyereséget frekvenciaközépen vagy felette produkálják, aztán hirtelen a 65-69 csatornák között leesik a nyereségük."
Azaz igen nagy valószínűséggel a lepkéd nyeresége drasztikusan csökken a 68-as csatorna előtt. Olyannyira, hogy nem is fogja aztán a tv-d azt. ezen az erősítő nem segít. Próbálj állítani az antennán, ha ez nem jön be, add el, és vegyél egy teljesen más típusút, lehetőleg olyat, aminek a gyártója rajzol az antenna mellé nyereséggörbét, és a 68-asnál még van 8-10 dbm feletti nyereség. -
RBJ
addikt
akkor konkrétan mi a teendő?
Ez sima lepke erősítő nélkül ha nem említettem.
vegyek bele erősítőt?
vagy mozgassam valamerre az antennát?
vagy másik antennára probálkozzak legalább így tudom a lepkével, hogy tudok itt fogni.
amugy a 3000 ropi volt a lepke 10m koax kábellel és dugokkal.rossz összeszerelésből nem adodhat a mux hiány, gondolok kábel vég rossz osszerakásból stb
-
club1
veterán
Nálatok az A mux van a legmagasabb frekvencián, ellenben ez a legtöbbször az alacsonyabb frekiken van, mivel minél kisebb a frekvencia, a lefedettség ált. annál nagyobb... Ráadásul a szélessávú antennák általában a legtöbb nyereséget frekvenciaközépen vagy felette produkálják, aztán hirtelen a 65-69 csatornák között leesik a nyereségük. Valószínűleg az antennádnak már magas/túl gyenge a tokaji a mux.
-
Garold
senior tag
Van, ma érkezett meg az antennám!
Állomás környéke panel, 5 emelet, Tokajra néző erkéllyel. Szobaantennával használhatatlan volt, külső erősítős antennával tökéletesen működik. A jelszint 65-75% körül mozog, nem történt semmilyen finomhangolás, csak kiraktam és rögzítettem az antennát.Az antennát neten rendeltem , nem dicsérték antennás körökben, de úgy tűnik bevált.
-
Murphistic
aktív tag
Kb. 20 km-re egy közepes teljesítményű adótól a közszolgálati mux esetében működik a botantenna gyertyaerősítő kombináció az STB-vel (Ha mm-re pontosan eltalálom a helyzetét, annak ellenére, hogy az ablakon belülről van felszerelve). Ezek alapján van esélyed, de tapasztalataim szerint sok múlik a kábelen is ( mert nem bírok rendesen összerakni egy koaxot F-konnektorral
) Biztosat majd mondanak a többiek.
-
Tamás88
őstag
Itt sok mindent megtudhatsz.
Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest