Hirdetés
Aktív témák
-
darvinya
titán
Mivel én Alcor HD1800-ast írtam nem biztos, hogy megy HD2800-on.
Ez egy fejlettebb fajta.
Mivel itt nem tudok képet felrakni ezért írom.1. Fül(Create XSUB or idx/sub)
File Name - Amihez akarod csatolni( az *.srt file azonos neve legyen)
Output Folder - Kimeneti könyvtár2.Fül(Configuration 1)
SUB1-8-ig al fülek ahány nyelvet akarsz hozzáteni.
idx/sub al fül
Choosing Subtitles -all mind a nyolcat felirat, csak a kiválasztottat, nyelvi kódost
Subtitle Bitmap - 720x576(PAL), full screen pipa, sub width mekkora -ban jelenjen meg, Subtitle position center at 320 vertikal position 530
Prewiev - itt load srt file és élő nézett.
Opaque Box - fekete hátteres3.Fül(Configuration 2)
Mark Divx As - ha nem akarodd új film file-t készíteni.1. Fül(Create XSUB or idx/sub)
Start -
RBJ
addikt
ezt az antennát úgymond tényleg köpködik. annyire beleéltem magam, hogy tényleg végigcsinálom. én sarkantyu ut. de Tokaj felé van szabad kilátás elvileg. Jónak kell lenni mert pont most láttam a média markt felé menet egy földszinti lakásba volt a Fultonnál kitéve a lepkeantenna. Ha neki jó nehogy már nekem aki dombon van ahozképest meg 2. emelet ne legyen jó?
Érdekes voltam egy pár helyen de antenna választék nuku. -
regvoltrossz
aktív tag
Szerintem felejtsd el! Inkább vegyél egy ilyet feleannyiért: [link]
Először mindíg erősítő nélküli változatot kell kipróbálni, és ha muszáj erősíteni ami a legtöbb esetben nem valószínű, akkor ugyanezt erősítős változatban: [link]Az, amit belinkeltél egy ún. dizájnantenna, ami nem más mint egy erősítő műanyagbevonttal, jó drágán (tehát nem antenna!), ezért is nem szoktuk ajánlani. Van ezek között is azért nagyon jó: [link] Ez a fajta elég sok helyen bevált és nem foglal sok helyet az erkélyen, falon.
Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest