Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeidominik
csendes tag
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz garga01 #22132 üzenetére
Köszönöm.
A 2013-as firmware van rajta, arra emlékszem tisztán. A monitornak 2 hdmi bemenete van, az egyik egy PC, aminek volt hangja, a másik az stb, de ott nem volt hang. A monitor beállításai között csak a hangerőt lehetett volna állítani, más hanggal kapcsolatos dolgot nem. A boxon sajnos nem volt hang menü, pedig a felhasználói kézikönyv szerint kellett volna lennie.
-
herrká
senior tag
-
pjen
félisten
válasz garga01 #22207 üzenetére
Ezért irtam a szolgáltatót és a terület függőséget. Szerintem mindig a legegyszerűbb a szolgáltatót hívni először. Nekem mindíg bevállt. Egyébként van lefedettségi térkép, hová milyen antenna kell és az irány is. Ha ezt betartja nagy baj nem lehet. Igaz nálam elég 3 méter MCU.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz garga01 #22213 üzenetére
Ha nem bírálod felül a csatornaszámozás bizony a szolgáltatótól jön. Én úgy látom a HEVC teszt az 88-as. Te magad linkelted fentebb a táblázatot, az LCN a programhely száma.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
pjen
félisten
válasz garga01 #22213 üzenetére
En felhívtam az üfszt. Megkérdezte hol lakom, megkérdezte milyen Tv m van. Megkereste hogy nekem ne kelljen: mekkora antenna kell, hova tegyem es milyen irányba. Megkérdeztem a kártyát. Mondta csinálljak egy teljes csatorna keresést, ha a 86 vagy 88 aa csatornán bejön a teszt akkor minden rendben. Az hogy ez a teszt csatorna helyfüggő e nem tudom. De így garantáltan működik.
-
Tomessz85
tag
válasz garga01 #22217 üzenetére
Bocsánat figyelmetlen voltam , tegnap már későn értem ki a helyszínre így csak az új antennával dugtam össze és elfelejtettem lefényképezni a tv gyári matricáját. Hétvégén megnézem. Az már fix, hogy mindenképp jobb lett a dolog egy erősítős külső tápos szoba antennára cseréltem az eddigi stb+passzív antenna párost ami már így is 10+ éves volt..
A szabadon foghatóak közül mind megvan, jó minőségű képpel elvétve apró kockás csíkkal ,de ahogy írtam , már ez is nagyobb előrelépés a régi állapothoz képest. Sajnos külsőleg feltenni az antennát macerás, mert régi dupla szárnyas ablakok vannak és a tulaj sem akarja, hogy külsőleg legyen .... így marad egyelőre ez.
A teszt csatornára ránézek ... de előbb majd a tv adatlapját nézem át ha megvan a pontos tipus, hogy van-e értelme egyáltalán keresni
Köszönöm a segítségeteket !!! -
pjen
félisten
válasz garga01 #22319 üzenetére
Olyan Tv t még nem láttam ami a normál antenna bemeneten tápot adott. Én egy időben elég sok 4 elemes T illesztésű és 60+ elemes hajlított dipolos yagit, labtörlőt készítettem és telepítettem ahol az illesztést és az impedanciát a kötések helye adta. De kondit sosem tettünk. De ha van benne ám legye igaza Doky nak. Valoban szakadást mutat.
-
bringasisti
őstag
válasz garga01 #22317 üzenetére
Révfülöp és analóg korában lepke dél felé. Most azt mondta az eladó hogy Kabhegy vagy Siófok. Csináltam rajzot a számítógépen hogy merre kell tájolni az utcát ahol vagyok figyelembe véve. Képet mindjárt küldök, csak valami nem stimmel
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
-
johnywalker
őstag
válasz garga01 #22360 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a gyors választ! Próbáltam a V-format-ot is persze, de semmilyen távgombra nem reagál. Azért gondolom csak hogy az eszköz nem tégla, mivel bekapcsolás (áram alá helyezés ez) nagy betűvel jelenik meg az On, majd kábé fél perc múlva kicsi lesz.
A pendráv-os "auto2.abs" módszert is próbáltam, sajnos az sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest