- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Valami készül...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- TOTP generátor PHP-ra
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wreakz
tag
Úgy nézz ki hamvaiból feltámad az Addressem.
Egy majd 10 éves nyitott bukósisakkal nyomom. Viszont az állapotára való tekintettel lecserélném. Viszont nem tudom hogy mennyire tudnék együttélni egy zárt sisakkal. AGV K1S T nézztem ki magamnak. Bízva abban hogy a következő 5 évemet kiszolgálja. Esetleg a felnyitható is szóba kerülne csak 80-90 ezer környéken nem bízok bennük.
Ha van titkos tipp szívesen meghallgatom -
wreakz
tag
válasz Istvan2020 #89591 üzenetére
Robogónál ez mit takar ?
-
wreakz
tag
Ezekről az új Piaggio Tyhoon ról mi a véleményetek?
-
wreakz
tag
válasz vendingo #89579 üzenetére
Ez annyira változó robogóknál.
Mint a kollega is említette neki 3l-t eszik a Suzuki ami nálam 2.5 körül.
Piaggio-s 2T kollega pedig 3L mondott, hát most nem tudom.
Mível annyira kevés robogó szerelő van, lehet már a robogó szerelőhöz kell robogót venni és nem fordítva.
A környékemen meghallják hogy injektoros 4T és már el is küldenek -
wreakz
tag
Hát srácok, elmentem megnézzni pár robogót.. Hát sírva fakadok..
Egyeztettem a szerelővel, az a javaslata hogy 4T-t felejtsem el futárkodásra.
Sokkal megbízhatóbb lenne egy 2T olasz (Piaggio Liberty, Aprillia Scarabeo).
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatba ? -
wreakz
tag
válasz Árpi001 #89553 üzenetére
Szia,
Mielőtt letérdelt úgy kb 2.5-.2,7 l / KM-re jöttem ki. Kevesebbre számítottam egy injektoros motortól.
De lehet hogy azért evett ilyen "sokat" mert a végét járja.
Jelenleg szerelőt keresek aki rendbe tudná tenni. Kb 46 km/h-nál lekorlátozott érdemes majd tiltás mentes cdi-t keresni hozzá.
Esetleg ha valakinek van jó szerelője aki ismeri a típust az szóljon ! Dél - Pest, és annak környékén. -
wreakz
tag
válasz macilaci78 #89537 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket !
B125 jogosítvány lerakásán gondolkoztam mível nincs akkora árbeli különbség egy 50 / 125 robogó között.
Viszont menettulajdonságban pedig ég és föld. Magyar szokás szerint ez már "tegnapra" kellett volna így marad a 50cc (Vagy bevállalom hogy közbe lerakom a B125-öt, de ha megcsípnek ugrik a jogsi)
Több kollega Kymco Agility 4T-t hajt, igazából délpesti területen szoktam mozogni, ott nincs sok domb, emelkedő.
Nekem a mai nap azt ajánlották hogy Agility-vel próbálkozzak mert minden sarkon értenek hozzá, és ha a henger a végét járja akkor már 70 cc hengerszettet tegyek fel.Itt már csak a költség - megtérülést kell nézzni. Igazából a végcél egy 125-ös motor lesz mert külvárosból bele "eltaposnak". Bentebb már nem okozz gondot mert olyan lassú a forgalom hogy jobban lehet haladni mint autóval.
-
wreakz
tag
Sziasztok,
Jelenleg ételfutárként dolgozom gépkocsival. Viszont a magas üzemanyag árak, és a karbantartási kölcségek miatt váltottam robogóra.
Vásároltam használtan egy 2012-es Suzuki Address V50-es típusó robogót. Amennyire szerencsés voltam sikerült az első munkanapján megölnöm. Fehéren füstöl, léghűtésés szóval az olajat eszegeti. Mível ehhez a típushoz nem találtam MO-n alkatrészt vagy óriási árréssel ezért japánból rendeltem hozzá hengerszettet, szelepet, és szelepszárszim. -et. Ez kb ~2 hónap mire megjön.
Normál használatba nem volt nagy probléma vele viszont már ott is éreztem hogy ez nem a megfelelő típus a futárkodásra.
Nem tudok telefont feltenni a csőre, gyenge a fénye (Tudom van LED-es ízzó utólag). Nagyon kicsi, és peremes a gumi rajta.Elkezdtem külföldi futárokat nézzni, és találtam pár típust ami tetszik, és talán el is tudom magamat képzelni rajta. (182 cm, 83 kg).
Úgye azt elfelejtettem említeni hogy 50cc-be gondolkodom. (Tapasztalatot akarok gyűjteni, majd váltok 125-re ott megvan a típus).
Az alábbi robogókról tudtok érdemlegeset mondani ?
- Yamaha Gear
- Yamaha VOX (C3)
- Honda Zoomer (Nps 50, Ruckus)Mível Pest széléről járok be ezért olyan típust kerestem ami jól pakolható.
Minden segítséget előre is köszönök !
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Excel topic
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Fék légtelenítő készlet! Kerépár - E-roller
- 2db Xiaomi Mi Home Security 360 megfigyelő kamera, 1080P+2db 16GB microSD
- Gepida Reptila 200 női városi kerékpár - újszerű állapotban
- Elado Geberit csatlakozokeszlet WC-hez 194955-os cikkszamu
- Elado 2024-es VW Touraegről új 18-as alufelni új nyári gumikkal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest