-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Luck Dragon #65369 üzenetére
Ő is azt írta.
(#65366) AMD Power Nem tudom, talán egy év? Hagyd ezeket.
Ahogy már előttem is írták jobban jársz egy használt de jobb robogóval. Karbist vegyél. Szerintem a két legjobb típus a már említett Aprillia SR50 és a Yamaha Aerox.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
mumtaz
senior tag
válasz Luck Dragon #65367 üzenetére
+1. De csak, ha nem Ditec
-
Debilon
addikt
válasz Luck Dragon #65058 üzenetére
én ilyet vettem tavaly:
akku töltőtökéletesen bevált
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
üszök
őstag
Lidl Aldi szokott lenni akciós töltő,azok asszem tudják a csepp töltést is. Én csak oda szoktam tenni töltőre az aksit karácsony táján,meg februárban.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
5-10e egy robogó akku töltő, jobbak van 20e felett is (intelligens, de hogy mit tud), amiből már kijön azért 3-4 akksi is.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Rivaul
addikt
válasz Luck Dragon #65051 üzenetére
Jellemzően a gyári akkuk bírhatják eddig. Meg ha nagyon gondosan van vele foglalkozva. Az utcán sínylődve akkor töltve mikor már alig indít. Akkor néhány év. Viszont azért a 8 az még nagyon messze van a 12-től így is. Szép eredmény. Nekem átlag 4 éves korba kell cserélnem. De az elsőként említett kategóriába tartozok
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
válasz Luck Dragon #63485 üzenetére
olcsó új és jó? Ha valahol hibázni fog a képlet, akkor ne lepődj meg, csak arra gondolj, hogy olcsó volt. Egy új aprilia SR 50 Street majdnem kétszer ennyibe kerül újonnan, mennyivel rosszabb érzés lenne, azt hazatolni, ha leáll
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
hoby36
senior tag
válasz Luck Dragon #63474 üzenetére
Nekem évekig volt Motowell Yoyo 4t.Nem sok erő van benne,de sosem volt semmi baja.
A logikában semmi sem véletlen!
-
Pete55555
addikt
válasz Luck Dragon #63471 üzenetére
Annál még egy kempinggel is jobban jársz. Olcsóbb, kevesebbszer hagy az út szélén, és akkor is könnyebb tolni.
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék