Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz Zoli bácsi #91930 üzenetére

Kész lett, elhoztam. Még be kell kopjon a hajtásnak, kb 70-80 km-t mondtak. Ugrik, kb 70-ről akkorát, mint előtte 50-ről. :K
    A szíj tényleg elég gatya volt, rosszabbul nézett ki, mint amit a BWS-ből vettem ki 6k km után. A görgők is kockásak voltak már. :N Szóval tényleg foglalkozni kellett a hajtással is.
    Légszűrő gyári új, olaj, olajszűrő is. kb 2,6 liter olaj maradt tartalékba, meglátjuk, 2-3k km múlva hogy fog állni. Holnap indulás előtt ellenőrzöm a szintet, ahogy szoktam, honnan indult.

Szeretném még idén belecsavarni azt a métert, de csak munkábajárással nem adja ki a szezon már. :( Úgy látszik, szét kell nézzek a környéken is alaposabban. :D

Igen, én is úgy gondolom, hogy 80% körül van a kényelmes terhelés.

zombei: nem ismerem még az SH határait. A BWS-t az említett helyen megzavartam egyszer és azon nagyon érződött, hogy nem kell erőltetni. Beremegett az egész, hangos volt, egyszerűen féltem rajta. Az SH közel sem volt bizonytalan 120-nál sem.

Új hozzászólás Aktív témák