Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeniX-

senior tag

válasz Zoli bácsi #88466 üzenetére

Hát, most jól szájbaköpöm a korábbi elveimet, mert kizárólag Suzuki GS 500-asokat nézek.
    Elő feltétel volt, hogy minek nekem nagymotor, meg nehéz, meg 100 felett úgysem akarok menni, de mivel valami hülye ötlet folytán ez becsípődött így most ilyet nézek már jópár napja. (Oké, megnéztem még pár cb 250-es hondát is, de csak mint hirdetés, de azok még ramatyabb állapotban vannak)
    Itt Bp-hez közel, Vácon lenne egy nagyon szép GS, 11.000 valós km-rel, de az már majdnem 900.000 ft. Az én keretem pedig ilyen 700.000.
    Na most a legtöbb használt ilyen mociban már 90.000 km van.
    Egyfelől nem is tudom, hogy ez soknak számít-e ebben a kategóriában, vagy mivan.
    Inkább az újabb kiviteleket néztem (2000 akárhány utáni, kicsit mások az idomok)

Mert végülis itt városon belül bringával elintézem a munkába járást, s akkor a moci megmaradna az ilyen visegrád, esztergomos, balcsis mocorgásokhoz.
    A kérdés csupán az, hogy mennyire lenne nekem nehéz egy 200 kilós motor, hisz a jogsi letétele óta ettől parázok, illetve, hogy a sok km ellenére mennyire maradtak ezek üzembiztosak.

Új hozzászólás Aktív témák