- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
bajnokpityu #8758 üzenetére
Akkor örülök neki.
Megvolt a pipacsere, jó két percig szenvedtem azzal, hogy a régi pipát egyáltalán a gyertyáról leszedem (a home-made rögzítés a szigetelőszalaggal rendesen megfogta. Rá is volt szorítva a gyertyára, nem csak rátolva. Belenéztem, összehasonlítottam az újjal. Az újban volt egy kis tűszerűség, ami kiállt belül. A régiben ilyesmi nincs. Lecseréltem, rádugtam és start. Második rúgásra szokás szerint megindult, majd a szívatás után az alapjárat is felállt. Kicsit járattam, bementem sisakért és próbára indultam. Persze jelentkezett a húzom a gázt, de a motor fojtott hangon pörög, nem megy (a hőfokjelző meg sem mozdult, minimumon állt). Két perc után a jelenség megszűnt (picit volt a minimum felett, épp csak minimálisan), ahogy húztam, úgy pörgött. Ezek után alávetettem a rázástesztnek. Mentem direkt rossz minőségű úton, hadd rázza, játszottam a gázzal, hadd "rezegjen" a blokk. Egy óra után elkönyveltem, hogy igen, a pipa volt a rossz. Elszidtam az eladót, amiért hazafelé szenvednem kellett Vele...A hangja "érces", Anyám motorján a gyári kipufogó van, az olyan, mint egy csőben szólna a motor (a dob jó kétszer, két és félszer ilyen vastag), itt magasabb, közvetlenebb a hang. Ha jól azonosítottam be, akkor Leo Vince TT a kipifogó.
Nem ugrik ki alólam, nehezen gyorsul az újhoz képest, pörög, a kuplung fog, de "lassan" indul. Állítólag nemrég volt görgőcsere, szerintem nehezebb görgőket kapott. De lehet csak a motor kora és a hirtelen váltás az újról az oka.
De szertetem. Sajátom, jól megy
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest