Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RJ45

tag

válasz Rivaul #85218 üzenetére

Lehet az lesz. Én is néztem már, hogy milyen jó kis karbi az, csak aztán valami webshopban jött szembe közel 50k-ért és akkor így megsütötte a kezem a billentyűzet egyből, "na ha húzzunk innen" tudod.
    Szóval használtan van gombokért is? Jó tudni, akkor az persze olyan gondolom, hogy kell hozzá venni egy teljes felújító szettet, mert nyilván azért adják el, mert nem sikerül beállítani...
    Mondjuk annyira nem nagy kunszt talán helyre tenni,
    és valamit el kell követnem mert sajnos cserés a tűszelepem, hiába tiszta most, így is csepeg picit.
    Nem annyira talán, de csak elcseppen a motor alá.
    Ez a TK tűszelep is olyan, hogy alu színű az oldala és fekete az eleje. Nem is láttam még ilyen tűszelepet.
    Mondjuk van minden hozzá kint csak Google fordítóval kell már böngészni is, mert amúgy minden pálcika+hóember, egy qrva szót nem értek az egész weblapon :DDD meg ég tudja mennyi idő mire onnan ideér a postával.

Szóval használt Dellorto ...és ezek a filléres másolatok? Az olyan is mind amennyiért adják? Láttam, hogy egyiken-másikon le van szegecselve, hogy ne lehessen állítani? Úgy kell lefúrni róla, hogy odaférj a csavarhoz, de ennek mi értelme? Nem is értem. Hogy ne lehessen kitisztítani vagy ez így miért?

#85219nyogo83

Ez szuper, köszi akkor hagyom hagy menjen. Úgy is csak addig megy így, amíg meg nem eszi a variátor a szíj széléről az extrát, azt meg így is, meg úgy is megeszi róla. Tökmindegy mennyivel megyek.

Új hozzászólás Aktív témák