- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
KTMHobby3 #80122 üzenetére
Higgyétek el, nekem 3 origi új Simsonom volt, meg a haveri körben volt vagy 10 db..Szóval egy bejáratott gyári állapotú Simson S51B végsebessége 60-62 km/h volt, ha könnyű volt a pilóta, akkor tudta a 65-öt. Ez már óra szerint 70 volt. Ennyit tudtak a háromsebességesek gyári állapotban. Az utólsó, négysebességes, 12V-os változatok lehetséges hogy többet tudtak, mire azok jöttek nekem már rég MZ-m volt.
Mondjuk a Simsonnál annyi trükk elég volt, hogy kicsit az ember ráhúzta a szivatót, aztán 5Km/h-val többet ment.
Simsonnak a nagy előnye abban a korban a megbízhatóság, és tartósság volt. Haverom Simsonja rendszámosra volt vizsgáztatva, két személlyel teljesgázon hajtottuk, miután megnősült megvettem. 60 ezer km volt benne, gyári lánc, gyári dugó, levettem a hengert, nem látszott kopás. Ez szerintem ma is becsületére válna bármelyik 2T ötvenes gépnek. A tokozott lánc, ha nem volt extrém terhelésnek (egykerék) kitéve, szinte örök volt. Nem is értem miért tűnt el ez a megoldás..... Igazából néha rá kellett nézni a megszakítóra, gyertyára, pár évente olajcsere a váltóba, és a Simson csak ment, csak ment.... A kenésre sem volt igényes, mert előfordult néha hogy ugyanabban az időben a benzinkútnál kész keveréket tankoló 2T autók (Trabant, wartburg) besültek a kevés olaj miatt, én besült szimót nem láttam..... -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest