Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Haaat. Nekem nem jott be. Amit leirt, abban nincs semmi.Kezebe fogja a termeket az aruhazba a termeket a vasarlo, es ezeket fogja tapasutalni. Milyan motoron volt zajos? Mkkora sebessegnel? Plexi nelkul volt rossz sulyelosutasa a sisaknak? Mert szerintem akkor mindegy is
Meg 50nel is cibalni fogja a szel. Stb...
Varhatott volna 3hetet aztan hasznalati tapasztalat szerint irt volna rola. Ez alapjan ahhoz lett kedvem, hogy megnezzem, de vetelre nem jott meg az ingerenciam. Nem a lidlis cucc ellen van kifogasom Bicikli sisaktol kezdve jopar cirivit cuccom van. Szeretem mindet. Ezert az arert valszeg jo vetel lehet, csak ez nekem olyan klikkeles vadasz cikk lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Kerékpársportok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest