-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz mumtaz #59647 üzenetére
Hat ha van ilyen garid ra, akkor kinozd meg kicsit, ami elo akar jonni, az jojjon. Amit eloszor linkeltel videot, azon jaro motornal hallani a kerregest, ugye ott nem allitja le. Mar az a hang sem volt jo, ez utobbi gondolom akkor nem volt eddig. Szerintem nem fotengelycsapagy hang, az akkor szokott erosodni, mikor porgeted, csunyan szol nagyon.
dzso22 Szupi!
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz mumtaz #59647 üzenetére
Nem értem miért kell ennyire meghúzni a szarvát. Csak szétkoptatod és garancián túl egy valag pénzt költhetsz majd bele.
Én 100%-on max fél percig mentem valaha is a mocimmal, törekszem, hogy 80% alatti terhelésen menjek ami azt jelenti 70-el szoktam menni ahol 80as tábla is van ott is, sokan pl a Kerepesi úton 50cc 2T-vel elhúznak 80-al, de én nem érzek vágyat rá, hogy megtépjem mert a saját motoromat kínzom azzal, nem arra lettek ezek az 50esek kitalálva, hogy ilyen tempóval pörögjön a dugattyú... Nálam pl 80 km/h-nál már 8500 rpm-et forog, amúgy meg 0-60-ig nyélgáznál 7300rpm-et.Ha közlekedek úgy szoktam, hogy felgyorsítok nyélgázzal az utazótempóra és visszább veszem.
Mivel van fordulatszámmérőm látom is mit csinál olyankor a motor.
Brutálisan hasznos volt ez a fordulatszámmérő fogyasztáscsökkentés szempontjából is!
Ugyanis mikor nyélgázról visszaengedem a gázt ~1/3-ra akkor a fordulat kb 6300rpm-re áll be ami a motort is jobban kíméli, nem kopik annyira és a fogyasztásra is jó hatással van.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest