- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mumtaz #59647 üzenetére
Hat ha van ilyen garid ra, akkor kinozd meg kicsit, ami elo akar jonni, az jojjon.
Amit eloszor linkeltel videot, azon jaro motornal hallani a kerregest, ugye ott nem allitja le. Mar az a hang sem volt jo, ez utobbi gondolom akkor nem volt eddig. Szerintem nem fotengelycsapagy hang, az akkor szokott erosodni, mikor porgeted, csunyan szol nagyon.
dzso22 Szupi!
-
ludsimon
veterán
válasz
mumtaz #59647 üzenetére
Nem értem miért kell ennyire meghúzni a szarvát. Csak szétkoptatod és garancián túl egy valag pénzt költhetsz majd bele.
Én 100%-on max fél percig mentem valaha is a mocimmal, törekszem, hogy 80% alatti terhelésen menjek ami azt jelenti 70-el szoktam menni ahol 80as tábla is van ott is, sokan pl a Kerepesi úton 50cc 2T-vel elhúznak 80-al, de én nem érzek vágyat rá, hogy megtépjem mert a saját motoromat kínzom azzal, nem arra lettek ezek az 50esek kitalálva, hogy ilyen tempóval pörögjön a dugattyú... Nálam pl 80 km/h-nál már 8500 rpm-et forog, amúgy meg 0-60-ig nyélgáznál 7300rpm-et.Ha közlekedek úgy szoktam, hogy felgyorsítok nyélgázzal az utazótempóra és visszább veszem.
Mivel van fordulatszámmérőm látom is mit csinál olyankor a motor.
Brutálisan hasznos volt ez a fordulatszámmérő fogyasztáscsökkentés szempontjából is!
Ugyanis mikor nyélgázról visszaengedem a gázt ~1/3-ra akkor a fordulat kb 6300rpm-re áll be ami a motort is jobban kíméli, nem kopik annyira és a fogyasztásra is jó hatással van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest