- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Oké, nem vagyok szent, ezt mondtam is. Csináljon mindenki amit akar, ha 50-est akar felhúzni, húzza. De a húzott dízeleket sem értem, miért nem vesz nagyobbat.
Persze, mert az drága, a córesz meg nagy, de a 200le kell, még ha nem is annyi.Viszont arról is beszéljünk, hogy egy SMKP-ral 70-es szakaszon 50-nel menni gyorshajtás. Egy nagy robogóval 68-cal menni nem az. Alapvetően én inkább itt látom az előnyét, igen lehet abszolút gyorshajtást elkövetni, de azt ugyanúgy büntetik. Mi ilyet
nemszoktunk, mertjókvagyunk.Ja és persze a holdra való utazási vágyat egy 50-esbe bele lehet
tuningolniakarom írni optimalizálni, de most, hogy a Majában 11g-os (nehezebb) görgők vannak a kis 50-esek is csak 0-ról tudtak egy pillanatra meglépni. Ami megint nem mindegy. 70km/h-s szakaszon nem keveset vertem rá, én SZABÁLYOSAN ő pedig nem. -
Something_
őstag
Kevesebb az esély rá, hogyha "kilő" a lámpánál nagyobb robogóval, minthogy az 50-essel szenved elindulásnál, 30ig kilő, majd 30-tól 70-ig felszenvedi magát, ezzel akadályozva a forgalmat, plusz próbálja tartani a forgalom ritmusát, de ugye elég nehéz, aztán eltiporják, aztán az autós az idióta.
Meg ugye smk-ról akkor beszélünk, hogyha max 45 km/h-val megy egy robogó. Ha már e felett van, akkor az egy szabálytalan, rendszám nélküli akármi.
Szóval bárhonnan is nézzük, ha a nagyrobogó átlépi a sebességhatárt, mondjuk 60 helyett 80-nal megy, az ugyanolyan, mintha az smk 45 helyett 65-et repeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W