-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
válasz Tothgera30 #17357 üzenetére
Szia!
A kérdésem az lenne, hogy a felsorolt többi motorról esetleg valami vélemény?
És én még mindig 125 nézegettem, de sok helyen voltam nézni, de amiket láttam mindnél találtam valami hibát.. pl az egyik srác cbr-t hírdetett meg, meg is néztem és a blokk szó szerint meg volt repedve, és a srác meg úgy akart tenni mint ha nem is tudott volna róla! Vicc...
Most amivel szemezek az egy cagiva mito evo2 nem tudom milyen élőben, olvastam róla, meg videót néztem, igen csak bejön. De nem tudom hogy mi a különbség a sima mito és a mito evo2 között.. :S
esetleg 125 2T katban tudtok mondani még valami jó kis erős pörgős gépet? Mert cbr-el az a bajom, hogy jójó keveset eszik meg 4T de lomha :S
esetleg egy régi jó kis rs vagy egy tzr vagy nsr...
Köszi előre is!
-
sz_abika
addikt
Nekem a centroban most volt felújítás mert megállt a henger benne.
Csapágyazás, új szett henger bele, benzincső csere.
összesen 43ezerbe volt, így ez volt a karácsonyi ajándékom is egybenPSN: xszabikax
-
Nordik
őstag
Megbízok benne, igaz nem ismerem a motor előzményeit, de eleinte csak néhány kisebb problémáról beszélt, ma amikor megnéztem akkor többet is elmondott. Kicsit elgondolkodtam...
Lehet hagyom az egészet a francba, aztán gyűjtögetek tovább valami régebbi kocsira. Amúgy is a robogó csak félmegoldás lett volna addig, aztán eladtam volna, de így hogy valószinű sokat kell költeni rá, nem biztos, hogy megéri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN