Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
kösz, akkor ezt jól benéztem. Abból gondoltam, hogy mennie kéne, hogy amikor megszakad, meg amikor csatlakozik, akkor kiírja, hogy 108mbps, de amikor már csatlakozott, akkor visszaáll 54-re.
A célom az, hogy az első router hálójában legyek, ne a másodikéban. Közben sikerült, csak egy alhálóba kellett rakni a 2 routert, valamint noszogatni a gl-t, mert nem minden újraindulásnál indul újra teljesen. Villanyból ki, majd újra be.
Jól gondoltam egyébként a repeater bridge-t, csak a v24 rc-3-ban nem működött rendesen, nem tudtam ekkor csatlakozni rá, mindig ledobott csatlakozás közben.
Ez alapján sikerült: http://www.dd-wrt.com/wiki/images/9/9b/Repeater_Bridge.jpg
Köszöntem a felvilágosítást!ui: a fonerában asszem nem lehet wds-t beállítani, azért ugrott az a módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest