- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
biokill1
tag
válasz
xabolcs #1206 üzenetére
juhjj de rég volt már hogy így bele ástuk magunkat a témába...
De jelentem újra itt vagyok és most van időm kicsit törődni a lustálkodó linksysemmel
Szóval most ott tartok hogy ngabornak hála van kártya olvasóból egy sd kártya foglalatom, így valamelyik nap bele fogom varázsolni.
Viszont régen csomó dolgon átsiklottam így linux ügyileg. Azóta tisztult a zavar, de persze még mindig segg hülye vagyok a linuxhozRemélem tudsz nekem seggíteni a dolgokban
Szóval működött már neked a routeren a ctorrent? Ha igen hogy? Mit kellett még mellé szedni? Mert én mielőtt megpróbálom feltenni a progit, nyöszörög ./configure hatására c++ compilerért... meg gondolom openssl csomag is kellene neki... ezek mind befértek neked a jffs-be??
Igazság szerint azt sem tudom hogy a ctorrent kliensen (na meg később a screenen) kívül miért szükséges feltenni az optware csomagot?
Remélem tudsz segíteni egy ilyen nagyon kezdő linuxosnak mint én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged