Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
biokill1
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
juhjj de rég volt már hogy így bele ástuk magunkat a témába...
De jelentem újra itt vagyok és most van időm kicsit törődni a lustálkodó linksysemmel
Szóval most ott tartok hogy ngabornak hála van kártya olvasóból egy sd kártya foglalatom, így valamelyik nap bele fogom varázsolni.
Viszont régen csomó dolgon átsiklottam így linux ügyileg. Azóta tisztult a zavar, de persze még mindig segg hülye vagyok a linuxhoz
Remélem tudsz nekem seggíteni a dolgokban 
Szóval működött már neked a routeren a ctorrent? Ha igen hogy? Mit kellett még mellé szedni? Mert én mielőtt megpróbálom feltenni a progit, nyöszörög ./configure hatására c++ compilerért... meg gondolom openssl csomag is kellene neki... ezek mind befértek neked a jffs-be??
Igazság szerint azt sem tudom hogy a ctorrent kliensen (na meg később a screenen) kívül miért szükséges feltenni az optware csomagot?
Remélem tudsz segíteni egy ilyen nagyon kezdő linuxosnak mint én
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jelentem újra itt vagyok és most van időm kicsit törődni a lustálkodó linksysemmel
Kártyaolvasó micsodának meg floppy kábelt fogok használni, ahogy javasoltad