Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
happy555
aktív tag
Köszönöm válaszod!
Ezen a fórumon olvastam, hogy beltérben interferenciát okozhat ha túl sokra állítjuk a teljesítményt.
Amúgy párban lett cserélve az antenna.
100mw-al mennek.
Neha így is gyenge a jel a windows szerint, ennek ellenére elég stabil a kapcsolat.Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
Buvana
aktív tag
Én tomato-ban a default 42 mw-ot állítottam 120 mw-ra, és határozott javulást tapasztaltam. Ahol eddig szakadozott, a routertől távol eső helységben, ott már nem szakad, és a sebesség is jó.
Más: Használja-e valaki vezeték nélküli kliensként a routerét? Tegnap szomorúan tapasztaltam, hogy kliensként nem lehet használni wpa2 titkosítással (tomato). Amint nyíltra tettem a hálózatot, egyből jól működött. Esetleg dd-wrt-vel lehet-e vezeték nélküli kliensként használni wpa2-vel?
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Norberto89
csendes tag
Na igen, ezen már én is elgondolkoztam, hogy a mindennapos ki-be kapcsolgatás nem biztos, hogy jót tesz egy elektronikai eszköznek... hát köszi szépen a megerősítést
Azt hiszem, akkor nem is érdemes tovább ezzel a megoldással foglalkoznom.
Még annyit kérdeznék, ha esetleg valaki már játszadozott a transmit power alapból beállított 42 mW-os értékével, hogy mi az a szint, amitől lejjebb nem érdemes húzni? Az egész lakásban max. 1 fal választja el a routert az adott gépektől, és kb. 6-7 méter a max. távolság. Vagy ez is csupán pár forintos spórolást eredményezne? Mert akkor inkább hagyom az egészet úgy, ahogy van
Köszi szépen az eddig beérkezett válaszokat, gyorsak voltatok -
MODERÁTOR
Mint azt Te is láthatod a képen, a maximális interface-ek száma ezen modell esetén 1, még GL-nél 4! ASUS WL-500W-n szintén 4, RT-N16-on 16!
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
Szia!
Nincs jelentősége, mert igazából nem vagyok érintett a témában, csak próbálkoztam tegnap egy kicsit, és gondoltam leírom Neked, mert Te is belefolytál a múltkor... A Wireless repeater dologról van szó, gondolom rémlik még, hogy bizonyos típusokhoz nem lehet virtuális interface-t hozzáadni! Nos akkor utánajártál, hogy kiderítetted, hogy mégiscsak van HW különbség a különböző verziókban, de mondtad, hogy DD-WRT-ben simán hozzáadható a virtuális interface, szemben a Tomato-val! Tegnap unatkoztam, és kipróbáltam a dolgot, és azt tapasztaltam, hogy lehetőség valóban van rá, de amint megpróbálom elmenteni a beállításokat, a virtuális interface eltűnik az admin felületen, és utána már a hozzáadás lehetősége sem jelenik meg! Vagyis olyan, mintha a firmware ekkor venné észre, hogy ez bizony nem fog menni, és kikapcsolja a funkciót! Vagyis azon a verziókon, ahol Tomato alatt erre nincs lehetőség, ott egyértelműen DD-WRT alatt sincs!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Yany
addikt
Nyúlfaroknak nehezen mondható, kb. 35-40 cm hosszú anál intrúder. Mondjuk a jelzajt rosszul írtam, mert 18-as, nem 16-os (elvileg): ezt vettem.
szerk.: 3-4x hosszabb mindegyik említett router gyári antennájánál.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
vodi
csendes tag
Köszi a gyors fejtágítást. Upgradeltem a router firmware-t, most gyári 4.20.* mert eredetileg nem volt letiltható a nethozzáférés típusa, és ez nem változott most sem. Melyikre állítsam ezek közül?
Automatic Configuration DHCP
Static IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Telstra CableA két router összekötése sima hálózati kábellel történik mint a pc-router között? T-home csoda lan portjáról a linksys valamelyik lan portjára. Közben elkezdtem kicsit mélyebben visszaolvasni
vodi
-
fetus
csendes tag
Igazából ennyire nem figyeltem még meg a jelenséget, mert mindig akkor szakadt meg a net, amikor öcsém melózott (netes munka). Ami azt jelenti, hogy azonnal meg kellett oldani a problémát és erre a leggyorsabb megoldásnak azt találta, hogy táp ki, táp be és működik.
Most kezdtem el vele foglalkozni. Egyelőre csak tanulmányoztam a beállítási lehetőségeket meg ilyesmi.Az általad ajánlott firmwaret honnan tudom letölteni hozzá? Ha keresgélnék biztos megtalálnám, de hátha gyorsabb ha tudsz egy megbízható útvonalat.
Köszi!
-
beller
aktív tag
Okés! Persze igazad van én csak oda akartam kilukadni, hogy sima lakásban még akár ha emeletes családi ház is kiváló a 54GL. Tény persze, hogy egy "bunkerba" nem igazán műxik. Ott viszont javasolt kábellel egy helyen feljutni és ott egy másikkal "szórni" a jelet. Persze ez részemről csak okoskodás, nyilván az adott helyen nem megvalósítható. Bocsánat a közbeszólásért.
-
orangutan4
tag
Aham ,köszönöm! Még nem teljesen világos minden Ha nem kötöm be LAN porton át akkor nem tud menni? Mert én vmi olyasmit szeretnék, hogy a routerem amin jön a net az emeleten van, és a wrt-t levinném a földszintre, ahol venné a jelet, és továbbküldené, de ott csak laptop, vagy más mobil eszköz használna, szal nem tudom bekötni. Elnézést a ha hülyeséget kérdezek, még csak most ismerkedem a dolgokkal
-
csixy
addikt
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Integra
titán
nincsen bedugva a wan portba semmi kábel, hiszen ahogy mondod, pont ez a lényege, nem is kell, hogy legyen, a wifi-t továbbítja. de akkor az nem is lényeges ilyen módban, hogy világítson.
ettől függetlenül nem működik, vakargatom a fejem, hogy miért.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest