Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomika75
tag
válasz axlfsi #34817 üzenetére
Nem egy rossz dolog, ha magyarra állítod. De attól függetlenül hole-ra vagy magyarnál furatra kellene állítanod a hozzáadandó objektumot. Jelen esetben a téglalapot. A bal egér gombbal pedig kijelölöd őket( Húzol egy négyzetet köréjük) és akkor egyesíted. Piros keret lesz körülötte amíg dolgozik rajta a szerver. Pár másodperc múlva pedig egyszer csak kész is. Az ilyen műveletekhez idő kell amíg végrehajtja a feladatot. Én most kipróbáltam és kb. 10 másodperc volt mire elkészítette a kivágást.
-
Tomika75
tag
válasz Tikakukac #34864 üzenetére
Nálam ez pont fordítva történik, Minit cserélek MK3S-re. Kell a DD és az MMU.
Reggie0: Amúgy a 180x180 azért nem olyan kicsi és ugye tudjuk ahogy Tikakukac is írta ha úgy hozza a sors semmi sem elég nagy. ( Ööö ez két értelműen hangzott....)
Henrico: ha egyáltalán nem értesz a nyomtatáshoz és esetleg az állandó szerelgetése sem érdekel annyira akkor esetleg egy Prusa Mini lehetne a megoldás szerintem....Visszább esett volna Prusáéknál a megrendelés szám? Én még 8 hetes szállítással rendeltem, most pedig már csak 4-5 hét. Még jó, hogy folyamatosan lestem mikor lesz náluk fekete PC. Nagyjából egy délelőtt alatt el is fogyott a készletük.
[ Szerkesztve ]
-
Tomika75
tag
válasz Reggie0 #34901 üzenetére
Hát nekem pedig nagy vágyam egy MMU2S. Azt tudom, hogy flexibilis anyaghoz nem jó max. csak ahhoz amit bowdenes nyomtatóval lehet használni. Amúgy mi volt vele a szívás? Nektek az első széria volt? Mert ahogy olvastam a mostaninál már elég sok mindent javítottak rajta.
Az XL a maga 3700 eurós árával azért igen nagy falat egy átlag használónak, ipari célra pedig nem Prusa XL-t fognak venni a cégek.Amúgy mennyire bonyolult a kiváltása? Ha esetleg flexibilis anyagot akar nyomtatni az ember? -
Tomika75
tag
Sajnos nem tudok kint dolgozni a kertben ebben a takony időben.
Gondoltam akkor majd bent elfoglalom magam úgyis van mit csinálni bent is.
Erre hív a DPD futár, hogy meghozta a csomagomat:Lehet ráérnek még egy kicsit a benti teendők is?
Úgyhogy most gyorsan nyomtatok egy ékszíjfeszesség ellenőrzőt is.[ Szerkesztve ]
-
Tomika75
tag
válasz axlfsi #34930 üzenetére
Köszi! Igen a Kit verziót rendeltem, 230 euróért én is össze tudom rakni. Az pedig, hogy 10%-al olcsóbban kapjak majd egy másik MK3S+-t ha vennék még és az 5% helyett 10% kedvezményem legyen filamentre nem volt annyira kecsegtető.
Február 24-én rendeltem meg úgyhogy 34 nap volt az átfutása. Maga a nyomtató 769 euró+ 10 euró a DPD futár.
De mivel én rendeltem hozzá még szatén lapot, Prusament fekete PC-t és egy Nozzle X-et ( 2000 ft-al olcsóbb mint a 3DJake-nél)kicsit határozottabb összeg jött ki. Pláne, hogy a nyomtatót még 364-es euró árfolyamon tudtam rendelni de a vásárlási limit miatt csak a szatén lapot kértem akkor hozzá. Aztán elszabadult az euró és ki kellett várnom hogyan alakulunk? Az utolsó pár napban raktam hozzá a többit gyorsan mert már sejtettem, hogy lassanként postázzák. Nálam még 5-6 hetet írt a várakozási időre, most már csak 2-3 és gondoltam akkor hamarabb kiküldik. Amúgy is a kiszállítási időt túl szokták becsülni eddig mindig hamarabb megkaptam a rendelést tőlük. -
Tomika75
tag
válasz trialkornel #34923 üzenetére
A Spectrum Smart ABS mit takar? Nem mérgezők a gőzei? Az SFlexet próbáltad már?
-
Tomika75
tag
válasz axlfsi #34953 üzenetére
Őszintén megvallva nem tudom a választ. A Mini-m 32 bites, biztos furcsa lesz átállni a pixeles kijelzőre,de az MK3S+-t ezzel adják. Az XL-re nincs pénzem és erősen túl van árazva, ill. szerintem nem annak a rétegnek való akik eddig a Prusákat vették ( ez a személyes véleményem). Nekem az volt a fontos, hogy minden fajta anyagot tudjak nyomtatni és jó minőségben lehetőleg állandó szerelgetés nélkül. Sajna még nem tudtam összerakni és 1-2 napig nem lesz rá időm. Mikor megérkezett kicsomagoltam, aztán mikor nekiálltam volna ismét közbe jött valami és visszapakoltam mindent szépen a dobozba. Azt nem tudom milyen kompromisszumokra gondolsz?
-
Tomika75
tag
válasz Tikakukac #34964 üzenetére
Már pedig ha valaki MK3S-re vágyik nem tud mit tenni, mint megveszi. Az euró drágulása mindegyiknek felnyomta az árát. 1,5 év alatt összesen 2 eladó használt darabbal találkoztam,ill. az egyik mk2,5 volt amihez már nem lehet frissítőkészletet sem venni. Aki ilyet vesz az nem nagyon adja el utána mert teljesen meg van vele elégedve.
Bár nem tartom kizártnak, hogy esetleg csinálnak egy frissítést 32 bitre ha elég nagy lenne rá a kereslet.[ Szerkesztve ]
-
Tomika75
tag
Próbálnék beregisztrálni a CDRmarketre, de az irányítószámomat nem fogadja el mivel az 4 jegyű és csak 5 jegyűt fogad el. Ilyenkor mit csináljak? Tegyek elé egy nullát?
-
Tomika75
tag
Filament szárítóval kapcsolatban érdeklődnék. Sajna szükségem lenne egyre, mert nálunk 60% körül van állandóan a páratartalom és egy kicsit kezdem unni, hogy állandóan a sütőben sütögetem a filamentet. Asszony sem mindig díjazza ha szeretné használni és nem tudja mert éppen én szárítgatok. Nézegettem több fajtát és nem nagyon voltam elájulva tőlük, valahogy egyikre sem mondták, hogy tökéletes lenne. Így viszont sokallom az árukat is. Na szóval arra gondoltam veszek egy gyümölcsaszalót és azt építem át. Van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Ahogy néztem ugyan úgy tud 70 fokot és időre is programozható mint a legtöbb filament szárító. Ennek tükrében van aki csinált már ilyesmit,esetleg van neki?
-
Tomika75
tag
válasz axlfsi #34993 üzenetére
Nekem is van itthon egy régebbi aszalógépem ETA,de azon nem lehet hőfokot állítani sem időt. Igazából semmit sem lehet állítani rajta csak bekapcsolom és kész. Természetesen én sem akarom szétvágni a rácsokat, arra gondoltam vagy nyomtatok rá egy hengert vagy nézek egy átlátszó edényt megfelelő méretben, esetleg valami hőre lágyuló átlátszó lapból hajlítok rá valamit. Minden a matekon múlik, ha ugyan annyiba jön ki mint egy gyári szárító akkor lehet veszek inkább azt. De mint mondtam egyenlőre nem igazán sikerült még senkinek megalkotnia a tökéletes szárítót ami ár/Érték arányban meg is érné.
-
Tomika75
tag
Sunlu TPU-val mik a tapasztalatok? Tegnap rendeltem,ma meg is jött. Nem sokat tököltek vele. Ha minden igaz és holnap esik az eső akkor összerakom az MK3-at és kipróbálom. Bowdenes nyomtatóval próbálta már valaki? Nincs kedvem szívni a Minivel ha esetleg nem lehet vele kinyomtatni.
-
Tomika75
tag
válasz JulianSinulf #35280 üzenetére
500 euróért már vehettél volna egy Prusa Mini-t is amivel azt éred el amit a kívánságlistádra írtál.
-
Tomika75
tag
Ööööö esetleg miért nem veszel egy használt gépet?
Ahogy itt a fórumot figyelem a nagy többség megveszi az Ender 3 V2-t és rögtön hozzá megrendeli a kicserélendő alkatrészeket amivel szívni szoktak az emberek. Aztán ha végre rendbe tették és már nem szívás vele a nyomtatás ( tisztelet a kevés kivételnek akiknek minden az elejétől rendben ment) valamint megtanultak nyomtatót szerelni, egy részük lecseréli valami komolyabbra amivel szebben-gyorsabban-megbízhatóbban tudnak nyomtatni.
Ha igazán spórolni szeretnél akkor én inkább a helyedben vennék egy ilyen használt gépet amivel olcsóbban is kijössz és talán már ki vannak rajta javítva a gyerekbetegségek. ha pedig még nem akkor megcsinálhatod te magad és ugyan az mintha vettél volna egy újat csak spóroltál egy kis pénzt. Azért nem hinném, hogy agyon lennének használva. -
-
Tomika75
tag
Én Mini-t vettem először tavaly márciusban, abból is az összeszerelt változatot plusz texturált lappal,filaszenzorral. Azzal csak PLA-t,PETG-t és ASA-t nyomtattam eddig. A TPU-t akartam még kipróbálni vele,de aztán nem lett belőle semmi mivel 1 hónapja megvan az MK3S és parkolópályára került szegénykém. De aztán lehet valamikor rászánom magam és mégis megnézem kíváncsiságból mit kezd a TPU-val van itthon 3 fajta csak ha bedarálja nincs nagyon kedvem szétszedni az extrudert bár már lehet csukott szemmel menne annyiszor szétszedtem már. Volt egy filanorás fehér filament amivel elég sokat szívtam, mivel az ajánlott beállításokkal akartam nyomtatni és generáltam neki egy új profilt amivel állandóan darálta a szálat. Meg voltam győződve, hogy biztos szar a filament mivel a többivel nem volt semmi gondom és ki is cserélték. Az újjal ugyan ez volt aztán gondoltam egyet és a sima Prusa filament beállításokkal nyomtattam vele. Na onnantól tökéletesek lettek a nyomatok. Azóta nem küzdök egyik filával sem, hanem elsőre kipróbálom a Prusa beállításait és csak akkor nyúlok bele ha nem jó ( eddig mindegyik jó volt) Az MK3S-el eddig csak PLA-t és PETG-t,de csak kíváncsiságból mivel át kell alakítanom a szekrényét ugyanis az a Minihez lett méretezve és ez magasabb nem fér el az orsótartó. Ha végre egyszer lesz időm bármire akkor szeretném kipróbálni mit hogyan tud az i3. Már bevásároltam szinte az összes anyagfajtából amit elméletileg nyomtatni képes csak a fa és kő töltetű hiányzik de azok nem izgatnak. A Mini-t összeraktam, beállítottam az első réteget és nyomtattam vele. Azon az egy filamenten kívül nem volt vele semmi problémám. Az i3-at összeraktam, beállítottam az első réteget és nyomtattam vele. Azzal sem volt eddig semmi problémám, bár eddig talán csak 70-80 óra nyomtatás van benne. Ehhez szatén lapot vettem pluszban( több mindenhez jó ragasztó nélkül is) de texturáltat is fogok majd, annak nagyon tetszik a mintája a nyomtatványon.
-
Tomika75
tag
Csak egy jó tanács amit én is Laskr99-től kaptam: Ne tedd a Haribo macikat a PEI lapra!!!!
Úgy egyszerűen egyik lapra sem mivel az "olaj,viasz" ami az összetapadást gátolja igen nehezen jön le a lapról. -
Tomika75
tag
válasz boorit #35397 üzenetére
Milyen nyomtatóval nyomtatsz? Be van dobozolva vagy szabadon áll?
Miért van kikapcsolva a tárgyhűtés, a szeletelő alapból így állítja, vagy te nyúltál bele?
A PLA-nál van hajlam a felhajlásra ha nagy méretű a tárgy,pláne ha kikapcsolod az asztalfűtést. Ezért is szokták PLA-nál ajánlani, hogy be legyen kapcsolva. Bár azt írják, hogy nem szükséges,de ha van akkor 50-60 fok legyen. Szinte mindegyik PLA-ra ezt írják. Szerintem ha asztalfűtés nélkül csinálod akkor a nagy tárgyak szinte mindig fel fognak hajlani. -
Tomika75
tag
válasz JulianSinulf #35603 üzenetére
Végre meghallgattad a hangokat amik azt súgták: "Vegyél egy Prusát és minden gondod megoldódik."
Pláne ha összeszerelve rendelted akkor csak bedugod és nyomtatsz, viszont elmarad a több órás összeszerelési élmény,főleg amikor úgy jársz mint én, hogy kiderül elrontottad a 3-ik lépést és szedheted vissza a 60-tól az egészet.
Bár lehet a helyedben a kettő közti különbözetből megvettem volna a másik két lapot hozzá( texturált, szatén) + Nozzle X-et és még maradt volna némi apró erre-arra. -
Tomika75
tag
válasz JulianSinulf #35636 üzenetére
Persze sikerült összerakni, nagyon szájbarágós és egyszerű az útmutató én pedig annyira koncentráltam amikor a keretet kellett összerakni, hogy sikerült fordítva tennem a lemezt ami természetesen az összeszerelés közepénél jött ki, hogy fordítva van. Nem csak egy lapot tudsz hozzá rendelni. Bármikor módosíthatod a megrendelést és akkor azt hozzáteszik. Nekem is így kellett, mert 300K-s volt a bankkártya keretem és többe jött volna ki. Megrendeltem a nyomtatót egyik nap, másnap pedig a többi cuccot, később pedig még tettem hozzá mert időközben ismét kapható lett a fekete PC-juk csak azt sajnálom, hogy texturált lapot nem vettem akkor még. Annak nagyon tetszik a felülete és TPU-hoz is azt ajánlják mivel ahhoz nem kell ragasztó. Most pedig sajnálom a négy ezret a postaköltségre,de ha begurulok megrendelem.
A többiekhez kérdéskomplexum: Mivel takarítsam lesz a ragasztót a texturált lapról? Ha minden igaz megválok a Mini-től és nem szeretném koszosan átadni.
Következő kérdés: Át kellene vezetékelnem a gáztűzhely gyújtó részét mert letestel és össze-vissza vannak repedezve a vezetékek. Amúgy is elég gyenge minőségűeknek nézem mintha valami hajszálvékony hangszórókábelek lennének. Mit és milyet érdemes helyette tennem? Gondoltam valami hőtűrő szigetelésűre.... -
Tomika75
tag
válasz excalibur36 #35844 üzenetére
Nekem az vált be a legjobban a DD-ből,pedig a létező összes típusukból van. (PLA,PETG,ASA,ABS,PC)
Szerintem jól nyomtatható és nagyon szép a végtermék. -
Tomika75
tag
válasz excalibur36 #35811 üzenetére
Tudtommal
nemkáros, az ABS alternatívája módosításokkal mint, hogynemmérgező. Én nem zártam be a nyomtatóteret a Mini-re igaz szekrényben van. A texturált lapot ragasztóztam mivel azt javasolják hozzá. Minden tökéletesen működött, viszont meg kell várni amíg kihűl mert különben nagyon nehéz leszedni. Viszont lehet érdemes egy kalibrációs kockával nyitni, mivel zsugorodik valamennyit. Legalábbis én úgy vettem észre,de mivel a pontos méret nem volt lényeg nem foglalkoztam vele.
Tévedtem káros. [link][ Szerkesztve ]
-
Tomika75
tag
válasz excalibur36 #35857 üzenetére
Annyi még, hogy nem sokat tököltem a nyomtatási beállításokkal és simán a Prusa ASA beállításokkal nyomtattam. Ahogy megfigyeltem az előre beállított DD profilban ha nincs az adott anyag akkor a Prusa profilok mindig jók hozzá. Ugyan ez igaz a Filanóra termékekre is.
-
Tomika75
tag
Vegyél egy Prusát. Első körben egy Mini lenne neked jó.
Annyi csak a hátrány vele, hogy nem nagyon fogsz megtanulni nyomtatót szerelgetni mivel azt összerakod nyomtatsz vele és ennyi.
Megvannak a korlátai,de ezekkel bőven együtt lehet élni. Ár/érték arányban még mindig a legjobb még ha drágának is tűnik de nem az ha a végeredményt nézzük.
Nem igazán találsz olyat akinek van és szidná.
Ha nem szerelgetéssel és upgradeeléssel akarsz kezdeni akkor neked egy Prusa kell. -
Tomika75
tag
válasz Mr.Csizmás #35892 üzenetére
Hát nem tudom, itt a fórumon is van pár embernek de nem nagyon hallod őket panaszkodni róla. Ahogy elnézem a redditen leginkább olyanok panaszkodnak akiknek lövésük sincs a 3d-s nyomtatásról és/vagy lusták elolvasni az összeszerelési/ kalibrálási útmutatót, nem tudják használni a Prusaslicert vagy össze-vissza állítgatják. Azoknak a hibáknak a nagy része a felhasználó tudatlanságából ered.
Természetesen nem mondom, hogy nem lehetnek hibái. Lehetnek persze,de nem annyi mint a többi ilyen árkategóriájú nyomtatónak.Ennél részletesebb és szájbarágósabb összeszerelési útmutatót nem találsz semmihez.
Ott van az a német fazon Youtubon aki nekiállt lefikázni mikor mikrométert szerelt a végére és azt nézte milyen nagy a kilengése a Z tengelynek és megállapította ez egy szar. Aztán mégis lehet vele nyomtatni, mert ugye az automata szintezés kompenzálja a kilengést szóval teljesen felesleges aggódni az ilyesmi miatt. Ez is már csak a kákán is csomót keresés esete.
Aki 100-ból 100 hibátlan nyomatot akar az vegyen egy Stratasys-t. -
Tomika75
tag
válasz #19103744 #35917 üzenetére
Ott akkor valami nagyon nem jó ha ennyi maradék lerakódik. Esetleg egy hideghúzás nem segítene?
Az is lehet, hogy mielőtt nekiugrasz a nyomtatásnak mint nimfomán a vibrátornak, nyomtass egy hőtornyot, hogy megismerd az adott filamentet milyen beállításokkal kellene nyomtatni? Amit a gyártó meghatároz hőmérsékleteket az leginkább egy hozzávetőleges érték, lehet a te nyomtatóddal egészen másképpen kell nyomtatni.
Tökéletes példa erre a Filanóra ők Creality gépekkel nyomtatnak és azt az értéket adják meg. Én is megpróbáltam az ajánlottal és egy nagy rakás selejt lett belőle. Nekem a Prusához más értékek kellettek. -
Tomika75
tag
válasz peugeotmate #37091 üzenetére
Mennyire jók ezek a filamentek? Árban jók lennének! Amúgy máshol még nem kezdődött Black Friday?
-
Tomika75
tag
Üdv!
Nem tudjátok van-e nagyon akciósan filament szárító valahol?
Lehet kellene egyet vennem, mert jelen állás szerint soha nem készülök el a saját gyártásával... -
Tomika75
tag
válasz SunMount3r #37698 üzenetére
Küld el az stl file-t és megnézem hogyan mutat Prusaslicerben. A Tinkercad-nek nagyon jó kis oktató videói vannak és ha nem sajnálod rá az időt magában a programban is van lehetőség leckéket csinálni. Ez egy kezdő szintű program, utána jön a Fusion 360 amit ugyan ez a cég csinált. Csak egy kérdés: Azért látszik minden pirosban mert az összeset összevontad? Mert így nem fogják neked kinyomtatni, max. egyben ami nagy szívás lenne.
-
Tomika75
tag
Én legnagyobb szerencsémre nem estem bele ebbe a hibába mint DeniL,de majdnem sikerült!
Szerettem volna egy nyomtatót,de nem akartam sokat költeni rá úgyhogy kinéztem az Ender 3-at. Aztán olvasgattam itt és rájöttem, hogy jó-jó kis nyomtató,de ezt is és azt is módosítani kell rajta hogy jobb legyen. Aztán kijött a V2 és úgy gondoltam az lesz az igazi. Szemeztem előtte a Prusa MK3S-el,de annyit nem akartam rákölteni. Aztán kijött a Mini és én még mindig a V2-t akartam megvenni,de kiderült jó-jó kis nyomtató,de mégsem az igazi mert ezt is és azt is kell rajta cserélgetni mire igazán jó lehet aztán közben jöttek az összehasonlító tesztek és kiderült a Prusa Mini azért még mindig jobb. Úgyhogy miután kikértem itt pár ember tanácsát, vártam kicsit és megvettem egy Minit. Amit összeraktam, bekapcsoltam és nyomtattam vele és nyomtattam vele. Volt filament problémám,de az a profil beállítás miatt történt. Azon kívül ha kartam bekapcsoltam és nyomtattam vele. Igaz már eladtam, mert inkább vettem egy MK3S+-t,de az az én nagyravágyásom miatt volt. Szóval én azt javasolnám, ha nem akarsz csalódni akkor egy Mini. Ha agyalni,szerelgetni és állandóan kérdezgetni akarsz akkor valami olcsóbb mást vegyél. -
Tomika75
tag
válasz tsilver #37858 üzenetére
Lehetőség szerint ne a legolcsóbbak között keresgélj. Úgy általánosságban a 10 ezres kategória a jobbak közé tartozik. 1 kg nagyon sokáig elég úgyhogy nem érdemes 1-2 ezer forint különbségen variálni. Filanora, Devil Design, 3D Jake, Polimaker, Spectrum, Plasty Mladec, Prusament stb. Színnek a feketét és fehéret javasolnám első körben, esetleg szürkét. Próbálgatni tökéletesek. Hiába vannak nagyon szép színek, első körben úgyis össze-vissza mindenfélét fogsz nyomtatni, ha pedig alkatrészt-kiegészítőt ahhoz általában ezek a színek a jók. Aztán majd úgyis meglátod mire lenne igényed.
-
Tomika75
tag
Üdv!
Gázkémény végére kellene nyomtatnom véget. Elméletileg 50-60 fokos a levegő ami kijön.UV állónak kellene lennie úgyhogy én ASA-ra vagy ABS-re gondoltam. Esetleg PC? -
Tomika75
tag
válasz dugesz77 #38435 üzenetére
Köszi! Éppen kérdezni akartam a Sunlu TPU melyik beállítással működhet a PrusaSlicerben?
Sajna ahogy elnézem a legtöbb profil olyan filamentekre van amit nem is ismerek vagy árban és földrészben nagyon távol áll tőlem arról nem is beszélve, hogy a gyártók termékpalettájából sincs mindegyikre beállítás ami kicsit idegesítő. -
Tomika75
tag
válasz fabula #38436 üzenetére
Igazad van, hogy jelenleg a Bamboo jobb választás lehet annak aki ilyen árkategóriában venne nyomtatót. Az MK3S+ viszont szerintem nincsen túl hype-olva. Lehet elavult a 8 bites alaplappal a mostani 32 bitesekkel szemben, de ez már bizonyított a minőségi alkatrészeivel, a minőségi nyomtatásaival és a problémamentességével.
Ha most kellene választanom lehet én is a Bamboo-t venném, az egyetlen fenntartásom vele szemben, hogy nagyon új még és nincsen annyi tapasztalat vele.
De majd megkérdezzük JulianSinulf-ot mi lesz a véleménye, ha megérkezik neki a Bamboo. Mivel van MK3S+-a és Bamboo-ja is lesz, tökéletes szakvéleményt tudunk tőle kérni. -
Tomika75
tag
válasz fabula #38457 üzenetére
Igazad van, merjünk nagyok lenni!
Nálam annyi a különbség, hogy 3 évvel ezelőtt kinéztem magamnak a Volvo V60 Plug in Hybridet 3,5 millióért de nem volt rá pénzem csak csorgott utána a nyálam. Most 6,5 milláért adják és csorog utána a nyálam...Más: úgy döntöttem veszek egy filament szárítót. Nem küzdök a saját gyártással idő és kedv hiány miatt meg hát nem is igazán jönnék ki olcsóbban ha gyümölcsaszalóból alakítanám át.Sajna mivel a házban olyan 65% körüli a páratartalom állandóan, szükségem van rá. Most kísérletezgetek az átlátszó filament nyomtatásával és nagyon látszik a különbség. Konkrétan fél óra nyomtatás után az átlátszóból átmegy tejszerűbe úgy hogy a sütőből vettem ki a filamentet. Az Eibos Easy Dry mellett döntöttem pár videó és az előnyös ár miatt. Aztán vártam a forint erősödése miatt, hogy olcsóbban vegyem meg. Szerintetek most, hogy megint leminősítettek minket ne nagyon halogassam tovább és mielőtt megint a béka segge alatt leszünk rendeljem gyorsan meg?
-
Tomika75
tag
válasz JulianSinulf #38461 üzenetére
De jó lenne, ha másik anyagtípusból is csinálnának ilyen pakkot!
Esetleg az egyénileg összeválogatott is nagy sikereket érne el és erősen fellendítené a forgalmukat.
Közben azon gondolkodtam lehet be kellene fejeznem a PLA nyomtatást és ráállni csak a PETG-re. Többször is belefutottam olyanba, hogy amit rendeltek nyomtatást színben csak PLA-ban volt,de az funkció szerint nem lett volna jó. Az pedig igen költséges lenne ha mindegyik színből tartanék ezt is azt is! Így is van itthon több mint 30 tekercs majdnem az összes anyagfajtából,de természetesen különböző színből csak talán 12-14 db.
Eddig a Devil Design-t részesítettem előnyben a gyönyörű színei miatt, viszont úgy megugrott az ára, hogy elgondolkodtam a Prusamenthez való visszatéréshez pláne ezekkel a pakkokkal jóval előnyösebb az áruk. Csak hát azok a fránya színek!! Nagy a dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest