- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Sziasztok, adott egy Ender 3xs, sok olvasgatás után nem is nagyon erőltettem a stock állapotot. Pár nyomtatás után megrendtem hozzá a creality dual z kitet és egy skr mini e3 v2-t, valamint egy bmg extrudert. Gondoltam előbb letudom az ajánlott upgradeket és csak a nyomtatásra koncentrálok a későbbiekben. Az alaplap remekül szuperál, az előzőhöz képest nagyon fluid lett a kezelése. Ellenben a második z tengely nem valami pozitív élmény. Az újonnan rászerelt motor a fel/le mozgás után ilyen modem tárcsázós hangot ad ki. Ez mitől lehet? Adtak mindkét z tengelyhez egy egy csapágyas vezetőt, de az nem megy rá az eredeti z tengelyre. Ha nem egyforma a két szár, az nem jelent problémát? Sajnos még nem szereztem tolómérőt, hogy ellenőrizhessem, de ennyire csak nem vagyok vak. Találkozott más esetleg ilyen problémákkal? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Saab, Volvo topik
- ZIDOO médialejátszók
- Gumi és felni topik
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest