Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Hosszas olvasás és videók nézése után kiválasztottam egy Ender 3 V2 típusú nyomtatót, amit meg is rendelek. Egyelőre a nyomtatni való dolgok a háztartásban, autóban használatos alkatrészek lennének. Mármint kis tartó konzolok, alkatrészek különböző eszközökhöz, amik a használat során eltörnek... Na ezt adtam be az asszonynak, hogy ez szükséges nekünk Igazából mindig érdekeltek az ilyesmik, tehát inkább időtöltés lesz egyelőre és majd utána alakul, hogy mi lesz az irány.
A filament érdekelne, hogy mit ajánlotok kezdésnek, ami azért nem törékeny, de strapabíró. Jól festhető legyen és lehetőleg Magyarországon kapható. Én erre a PLA-át gondolom. Tudom nem szereti a párát erre majd odafigyelek bár panelben lakom ott nem sok pára van.
A másik kérdésem a 3D modellező program. Én Sketchup-ot használok már elég régen. Ott obj fájlba tudok menteni, amit a Cura meg is nyit és ott be tudok állítani mindent, persze ezzel a résszel még ismerkedem. A konkrét kérdésem az lenne, hogy elegendő a Sketchup+Cura 4.7 párosítás vagy van valami hiba vele nyomtatás terén?
Ha megjön a nyomtató és jól be is tudom állítani vagy ha nem, akkor biztosan jelentkezem kérdésekkel!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest