- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Hosszas olvasás és videók nézése után kiválasztottam egy Ender 3 V2 típusú nyomtatót, amit meg is rendelek. Egyelőre a nyomtatni való dolgok a háztartásban, autóban használatos alkatrészek lennének. Mármint kis tartó konzolok, alkatrészek különböző eszközökhöz, amik a használat során eltörnek... Na ezt adtam be az asszonynak, hogy ez szükséges nekünkIgazából mindig érdekeltek az ilyesmik, tehát inkább időtöltés lesz egyelőre és majd utána alakul, hogy mi lesz az irány.
A filament érdekelne, hogy mit ajánlotok kezdésnek, ami azért nem törékeny, de strapabíró. Jól festhető legyen és lehetőleg Magyarországon kapható. Én erre a PLA-át gondolom. Tudom nem szereti a párát erre majd odafigyelek bár panelben lakom ott nem sok pára van.
A másik kérdésem a 3D modellező program. Én Sketchup-ot használok már elég régen. Ott obj fájlba tudok menteni, amit a Cura meg is nyit és ott be tudok állítani mindent, persze ezzel a résszel még ismerkedem. A konkrét kérdésem az lenne, hogy elegendő a Sketchup+Cura 4.7 párosítás vagy van valami hiba vele nyomtatás terén?
Ha megjön a nyomtató és jól be is tudom állítani vagy ha nem, akkor biztosan jelentkezem kérdésekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest