Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
''Amúgy ha tudja a monitorod a 100Hz-t,akkor azon érdemes hajtani,mert szemkímélőbb,mint a 85hz.''
Nem feltétlenül. Például a régi DTP monitoroknál, ahol igen nagy utánhúzás volt, ott a 85Hz-en sokkal jobb képet adott és fenti ''hátránya'' okán nem villogott még annyira se, mint egy ''modern'' 100Hz-es monitor.
Ráadásul ultragagyi kategóriákból (régen ilyen volt a Daewoo) volt, hogy ha 85Hz fölé mentél, akkor egyre homályosabb lett a kép
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
X Factor
addikt
-
TomBoy1986
veterán
Találtam egy készet: [link]
Nem tudom, mennyire friss az info.
Sajnos nem 55nm, hanem 80nm
[Szerkesztve]
Engine CLK 600MHz
Memory CLK 1600MHz
Memory Interface 512bit !!!!
[Szerkesztve]
JA: HIS 2900PRO-ról van szó.
[Szerkesztve]AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
TomBoy1986
veterán
Jelek szerint nem olvastad még ezt: [link]
Mostanában lesz része nem is kevés sikerélményben.
Ez a lényeges rész: [link]
A fenti táblázat azt mutatja, hogy mekkora Xeon ''Clovertown''-nak felel meg a 2GHz-es Opteron
[Szerkesztve]AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Komplikato
veterán
Láttam mit válaszoltak másik topikban. Ha azt nézzük, hogy a 7600Gt alig lasabb nála, és az x1650XT annál kicsit gyorsabb ... Természetesen ahol a 256 bit előnye kijön vagy kijöhet, ott viszont sokkal jobb. Kérdés annyival jobb e, hogy lecseréld? OpenGL-ben valószinüleg megint csak jobb.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
MaTTeS
senior tag
nekem volt x800xl 512mb, x800gto 256mb, és x850xt 256mb de sajna egyik se tudja az sm3-at és azért a volt csucskártyát az x850xt-t a 7900gs nagyon gyönyörüen leveri főleg hogy a régieken else indul jópár játék mert nincs sm3.0 bennük
én x1950pro-ra szavazok 7900gs helyett -
Thomas1
addikt
Én nem vennék már ilyen kártyát, jók, gyorsak, de a SM3.0 hiánya miatt sajnos egyre több játék el sem indul rajtuk.
Pietrosz: simán megéri azt a +4k-t a 2600Pro. Az, hogy 512 ram van rajta nem jelent semmit, ha ez va, ezzel is jól jársz!
den80: én is 2600Pro/XT-t javaslok, de még közel 4 GHz-en sem fogja teljesen kihajtani a procid ezeket a kártyákat. Sajnos a Netburst architektúra nem képes a mai kártyákat fullosan kihajtani.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
djtoomi
addikt
2900GT jobb, X1950XT kb 35 körül van használtban, de nagyon rég nem láttam belőle, 2900GT nem sok vaan használtan de újonnan 40.000 aminél jobb a HD3850.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Tápnak egy kultúrált minőségi 400as megteszi. FSPt szeretjük ajánlani
Kártyák hossza. Ha ez segít, ugyanolyan hosszú, mint az 1950Pro/XT.
A 4200+ proci ha meg van húzva 2.8GHz körülre, játékokban már okés.
1440x900ban úgyis VGAlimitet fogsz érezni, nem procit.
Amúgy én nem ajánlanám a 256os verziót..nagyon kevés, főleg 1440ben.. -
Qru
MODERÁTOR
420-as Chifi elbírja 8800GT is a HD3850-et meg főleg (utóbbi kevesebbet eszik). Esetleg érdemes venned egy 256bites HD2900 Pro 512MB-osat 40k ért már kapható. Én is innen vettem és még ezt is elviszi a tápod. Erősebb mint a HD3850, simán HD2900XT-re lehet húzni (eddig mind vitte az XT órajelét, még többet is) és akkor 40k-ért van egy 256bites HD2900XT-d.
#nincsbennetarcsi
-
Thomas1
addikt
-
Gyuri27
félisten
Nézd annyival nem hosszabb a 3850 (4-5k). Új, fejlettebb technológia (55nm, pcie2.0, hűvősebb).
A ramot toldani kell, a procit kicsit húzni (ha még nem történt meg, de teljesen akkor sem fogja kihajtani). A chifi jó amíg jó. Régi nem 12v-ra kihegyezett táp. Én a 3850-n után azt cserélném 400w-s fsp pnf, greenpower, bsII amire lé van.Amd - Radeon - Ryzen
-
mynames
senior tag
Elydan!
jaj hát bizony játékra lenne 95%ban...
Azért gondoltam erre a vidkarira -nem potosan a tipusra hanem a kategóriára- mert most egy GeCube 9550van talán már több mint 3 éve és még elmegyeget és nem volt drága. Szal azt akarom ezzel mondani h, akkor is tudtam kompromisszumot kötni...
Most konkrétan a MOHAA Airborne miatt kell másik gép.Mit ajánlanál 8800-at?
Alpachino!
Mi a különbség 8600 GT és GE közt?
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
-
laci666
senior tag
30-35K kategoriában a 2900Prot ajánlom 2900XT szinten mennek
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?