Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
LGA 911 #8872 üzenetére
A Forged Alliance-t nem próbáltam, csak az alap SC-t.
Mindenesetre nagyon meg lennék lepve, ha megizzasztaná a GTS-t. Ennél jóval hardverigényesebb játékokat is könnyedén visz (még a Crysis-t is, még a GTX-nél is jobban).
Ha minden kötél szakad, 10-15% memóriatuning kapacitás benne van a GTS-ekben.Azt is hozzászámolhatod, hogy a GTS jóval kevesebbet fogyaszt, kevésbé fűti fel a házat és sokkal jobban húzható a GTX-nél. Ha még 5k-val olcsóbban is kapod meg, akkor én biztosan a GTS-t választanám a helyedben.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Titok Levi #3394 üzenetére
Semmi baj azzal a táppal.
Tökmindegy, hogy KIT-ben veszed a memóriát vagy külön-külön, az a lényeg, hogy azonos órajelre (pl 800MHz) és időzítésekre (pl 5-5-5-15-2T) legyenek hitelesítve (lehetőleg azért azonos gyártótól). A VGA-hoz elég lesz a proci.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Titok Levi #3385 üzenetére
Jól összeválogatott konfig szvsz. A memórián ne spórolj, mélyponton vannak a DDR2 RAM-ok árai, tegyél bele még egy 1 gigás modult, már csak azért is, hogy meglegyen a dual channel.
-
Tuco Ramirez
őstag
Figyu, nem kell élből lekezelni a másikat. Sok ilyen teszt van, mindegyik más eredményt hoz ki. Látványjavítókkal azért jóval nagyobb a különbség az általad említett 15%-nál és szerintem aki ennyi pénzt kiad egy VGA-ra, az általában szeretne élni is ezekkel a lehetőségekkel.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ez a konfig igazából egy 8800GTS-sel lennel igazán kiegyensúlyozott.
Ha a kettő közül kell választani, akkor én az X1950Pro-ra szavaznék. DX9 alatt jóval erősebb mint a 8600GT, DX10 alatt pedig az utóbbi elég gyengének igérkezik. Ha a 8800GTS nem fér be a keretbe, szerintem inkább érdemesebb beruháznod egy 1950Pro-ra, aztán ha majd kijönnek a DX10 játékok, valami épkézláb DX10-es középkategóriás VGA-ra váltani. -
Tuco Ramirez
őstag
A 8600GTS szerintem többe kerül, mint amennyit ér. A HD2600XT a mai játékokkal nem nagyon villant, de lehet, hogy később újabb, jobb driverekkel DX10 alatt sokat fog javulni. Az X1950GT/Pro a jelenlegi játékokhoz a legjobb választás, de már kifutóban lévő kártya. Azt tanácsolom, mielőtt döntesz, gyűjts infot az általad említett VGA-k saját topicjában!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
attila199207 #857 üzenetére
Nem is fogod.
A játékok nem egy-egy VGA gyártót támogatnak, hanem magukat a kártyákat (pontosabban azokhoz kapcsolódó DX verziót illetve Shader Model-t, SM2.0, SM3.0 stb.)
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
attila199207 #854 üzenetére
Sokat számít, gyakran többet is mint a VRAM mérete. Mindenképpen GDDR3-as RAM-okkal szerelt VGA-t vegyél, ne GDDR2-est.
Aktív témák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest