Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
addikt
Kb. 30.000 Ft-ért mit érdemes venni (Nvidia párti vagyok, de ha annyival jobb az ATI) újonnan
-
addikt
válasz X Factor #2507 üzenetére
7900GT hát kicsit drága nekem, meg ahogy nézem nem is lehet nagyon kapni.
Egy 8600GTS hogy szuperál egy 1950Pro-hoz képest (értem ezalatt melyik a jobb vétel, ha azonos áron vannak)
MOD: AMD Power és az milyen teljesítményben van a fentebb említettekhez képest
[Szerkesztve] -
addikt
Hát a rendelt 7950GT-met nem tudják szállítani ( ) így rendeltem máshol egy Gainward 7900GS 8194-t az is nagy előrelépés lesz a 6600GT után.
Egyébként miért olyan menő mindenhol a 8600-as sorozat, kisebb teljesítmény és mégis drágább (jó-jó jönne egy pár ember, hogy directx10, de hol van még az) -
addikt
válasz misike83 #3566 üzenetére
2x 512 Ram lassanként kevés lesz egy játék normális futtatásához, így hiába vennél egy (hagyom a játékokhoz gyenge teljesítményű CPU-d hoz) egy viszonylag normális teljesítményű vid.kártyát, ha még a rendszer memória is kevés lesz neki. Így max csak minimális grafikai beállítás mellett tudsz majd játszani (800x600)
-
addikt
-
addikt
válasz misike83 #3584 üzenetére
Érdemes a mai világban minél jobban szétnézni, érdeklődni, hogy: Mi a számomra a legjobb?, mert pl. ha kicsit többet költ az ember, nem kicsivel nőhet a "teljesítménye" az adott eszköznek. Pl. sokmindenben máshogyan döntenék, döntöttem volna, ha hamarabb tudtam volna azt, amit ma tudok. (az élet már csak ilyen, ezért is jók ezek a fórumok, kapsz, kaphatsz jó tanácsokat, amik persze nem szentírások)
Látom érdeklődtél már a 2600-os topicban is, sok szerencsét, sikert a vásárláshoz. -
addikt
válasz kicsitomi88 #4799 üzenetére
Ha valakinek X Ft-ja van, akkor ne X + Y Ft-ért akarjunk kártyát ajánlani, ezt gondolom belátod te is.
Én is vehetem volna 1950Pro-t, de az drágább lett volna.
MOD: Nem mellesleg én is olcsóbban akartam venni (mint amennyiért vettem a 7900GS-t), de beláttam kb 10%-al többet költve jobb kártyát kapok.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy E5400 proci mit képes még kihajtani tuning nélkül ?
-
addikt
válasz Taifa Díaz #39922 üzenetére
Ezekszerint 25.000 FT körül kb ezt érdemes venni is ? (9800GT)
-
addikt
válasz Taifa Díaz #39925 üzenetére
Általában újonnan veszek, de van 1 ismerősöm csinált 1 boltot, megkérdezem mennyit enged a feléből
-
addikt
1 350W-os FSP elbír 1 9600GT, vagy 9800GT-t (E5400 proci, 2x2GB ram marad, 7900GS vidikari cserélve lenne)
-
addikt
25.000 Ft környékén milyen videokarit ?
(Tápom 1 FSP 350W-os, proci E5400, lap Gigabyte P31-ES3G, 4GB memó, és jelenleg 1 Gainward 7900GS) -
addikt
A Gigabyte GV-N250.512I GTS250-hez elég a FSP 350PNF táp, mert most kissé elbízonytalanítottak 1-ik boltban ahol érdeklődtem, hogy vittek tölűk ilyen kártyát és a táp nem bírta terhelésnél (igaz nem mondta milyen táp volt). Nincs kedvem tápra is költeni.
Illetve most kaptam 1 ajánlatot egy Gigabyte 5670 1GB-os modellre 31.000 Ft (a GTS250-es kb. 30.000 lenne), melyik érné meg jobban ?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Alpachino #45155 üzenetére
MZsoltee: Szolnok-on a legolcsóbb boltokat felhívtam ennyiért adják oda, hogy nekik jóval olcsóbb az 1 dolog, de annyiért nem adják oda neked, nekem meg fontos a helyi gari, nem akarok szórakozni telefonokkal, utazással... (ördögi kör)
Köszi, akkor elvileg majd az lesz, de még egyelőre nézelődök az árak között, ki mennyiért adja, hátha találok 1 jobb ajánlatot
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Steve-0 #45159 üzenetére
Értem a dolgot, de lehet én vagyok begyepesedve, hogy a helyi az helyi, de akkor utánanézek ennek.
Egyébként most kaptam 1 jobb ajánlatot a Gigabyte GV-N250-512I-re kb. 28.000 Ft környékére, így már lehet megéri itt is.UI: Pláne hogy 2.500 Ft a szállítási költség (vazze az rohadt sok)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha helyben megkapom ugyanannyiért akkor naná hogy ittveszem, a boltok általában több éve megvannak, sőt mivelhogy jó árai is vannak, nem hinném hogy hip-hop a kereslethiány miatt bezárnának (ámbár alacsony árral zártak már be boltok, de ezek a boltok némelyike elég ismert, sőt az egyik a megye legnagyobb cége)
2.500 Ft pedig akkor is mikor megvenném azaz kerül 26.000-ba + 2.500 Ft = 28.500, 30.000-ért biztosan kapok (a 28.000-es ár csak nagyjábóli), és az az 1.500 Ft hát nemsok, és helyben van, nekem meg számít, hogy ha baj van fogom elviszem magammal, és nem szórakoznom semmivel, mégha nem is nagy munka a telefonálás
-
addikt
válasz MZsoltee #45171 üzenetére
Ha maradna a GTS250-es pl Gigabyte, akkor szükséges-e tápcsere (FSP 350PNF + Gigabyte P31-ES3G + E5400 proci, 2x2 GB ram 2 vinyó, 2 optikai megh.), és ha igen milyen tápot, a lehető legkevesebbet költenék rá (HKC-t nem vennék, de pl. kezdik dicsérni)
Galaxy, kár hogy csak 1 év gariIlletve itt van 1 másik bolt, ami olcsóbb, bár ez garázs bolt a másikhoz képest, innen melyiket ilyen áron ?
-
addikt
válasz MZsoltee #45178 üzenetére
Igazából hosszú távra megy a fejlesztés, szóval fontos az időtállóság
Illetve a hűtés hangja még kérdés, azért ne legyen nagy hangja (Gainward 7900GS van most, ennek nekem nincs nagy hangja)
Jól látom erre (5750) 2 év gari vanNa utána érdelkődöm ezt mennyiért tudják beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zolynet #45183 üzenetére
Igazából nincs semmi ami nem futna jelenleg, de most jött 1 kis nem várt pénzmag, na meg gondolok a jövőre is, és lecserélem (tavaly cseréltem alaplap, proci, mem-et, legközelebb elvileg a monitor lesz, de az még bírja, igaz nem LCD, hanem "csak" egy LG E700B)
Akkor inkább ATI lesz, mert nem játszom annyira, és ez az olvasottak alapján modernebb, mégha gyengébb (igaz kevesebbet is fogyaszt ) is mint a GTS250UI: Egyébként még van rajta vagy 1,5 év gari (mondjuk megvan neki már a helye)
-
addikt
Ez megéri a + pénzt :
ATI HD5750 Asus Formula/DI/512MD5 P.vga 32.800 3 év gar
ATI HD5750 Sapphire 512MB DDR5 PCX vga 30.800 2 év garMivel jobb azon kívül hogy +1 év gari ?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest