Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syberian
csendes tag
Üdv!
Kártya vásárláson gondolkodom, fullhd-ra játékokhoz. ( Igazából mostaniakat kipróbálnám, főleg a dirt rallyt meg visszamenőleg amit a fujim 256MB-os 9300M GS-e már nem bírt )
(Gigabyte B150M-D3H / i5-6500/ FSP 500W Hexa+)
Az ársáv kb max 75k de ha marad pénzem az se baj
Most azt nem bírom eldönteni, hogy rx 470 vagy 480 legyen, az 1060 árait sokallom.
Ha azt nézem Sapphire rx 470 4GB -ot 66k-ért kapok, viszont sapphire rx480 4gb-ot már 73-től és az a 7k difi nem tudom hogy megérné-e ? (vagy akkor már menjen a határ xfx 480 4 gb pont ~75k )
Köszi a válaszokat!
-
Syberian
csendes tag
válasz Sipike19 #92286 üzenetére
470ből ezt: https://www.pcx.hu/sapphire-rx470-4gb-gddr5-11256-00-20g-videokartya-461387
480ból ezt: https://www.pcx.hu/sapphire-rx480-4gb-gddr5-nitro-11260-02-20g-videokartya-642609
tuningnak mennyi értelme van? tehát időtállóbb az ami tuningolható? (vagy olyan mint autóknál, hogy hű meg haaa meg plussz lóerő, csak többet fogyaszt meg csökken a motor/váltó élettartama, de hát valamit valamiért.)
Hűtő hangerő szempontjából meg annyira nem lényeges, ha nem olyan hangos hogy zárt ajtónál 2 szobával arrébb is hallható.
A 8 pines csatlakozó miért fontos(6 pinest nem is láttam), valamint amit írtam alaplap/táp azok képesek lennének rá igaz ?
-
Syberian
csendes tag
Üdv!
XfX RX 480 4GB-ost néztem ki, de a kérdésem az lenne,hogy i5-6500 mellett a 400W-os FSP Hexa+ táp elég lesz neki vagy jobb lenne ha lenne 500W-os tápom FSP-től ?
-
Syberian
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már kérdés, de visszanézve nem találtam szval felteszem újra bocs ha sokszor kérdezték már előttem.
1070-ből mi az ajánlott vétel?
A Gainward GTX 1070 8GB-os verzió miért jóval alacsonyabb a többihez képest? A hűtése rossz vagy mi indokolja azt hogy 20/30 ezerrel olcsóbb mint a többi ? (a lényeg h az nagyon nem ajánlott?)
Illetve érdemes-e várni hogy az 1070 Ti-t piacra dobják hogy az lejjebb nyomja-e a jelenlegiek árát?
Esetleg 1080-at érdemes tenni Ryzen 5 1600 mellé? -
Syberian
csendes tag
válasz Raymond #101513 üzenetére
Igazából várok még, tél környékén gondoltam a beruházásra, már ha még mindig látom értelmét.
Csak jó előre tájékozódni, mivel egy 1060-ra ha rádobok 20-30 ezret már ott van egy 1070.
Szval a Gainwardbol a sima alap (ami talán a legolcsóbb 1070-es nem ajánlott)Azt én is láttam már, hogy nincs nagy árkülönbség a drága 1070 és alap 1080 között (ahogy 1060/1070 nél is) csak folyamatosan ebbe esek bele, hogy adott az igény FHD magas beállítások+tartósság (mmint 1,5 év mulva nem szeretnék VGA-t cserélni) és mindig azt látom hogy ha rádobok pár ezret ott a jobb teljesítmény... mondjuk ez az árkategória már így is lélektani határokat feszeget nálam
Köszönöm a gyors válaszokat kolopele, Raymond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok