- Fórumok
- Videokártyák
- Milyen videókártyát?
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-13 10:19 Téma összefoglaló
-
Meggyi001
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Korábbi kérdésem kapcsán,melyik jobb vétel a Sapphire radeon vagy az XFX verzió?
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Gondolkodom PowerColor Rx570 4 Gb cseréjén.
Lehetőleg új kártyát szeretnék(használt is szóba jöhet ha megbízható)
60 max 100000Ft-ig
Főleg Játékra kell,full Hd felbontás
550W -os táp van a gépben(konfigom bemutatkozó szövegben)
Proci cseréjén is gondolkodom később ,jelenleg a videókártya melegszik pasztázás,takarítás után is 65-70fok 100%-os terhelésen,nem bírja a fülem a zúgó ventijét(nem rossz csak hangos)
Alulfeszelést még megpróbálom de ha nem jön be akkor cserés lesz a kátya. -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Még belerakom másik gépbe,hátha az új alaplap romlott el.Kifagyott este a win10,csak úgy indul újra ha kiveszem a videókarit ,majd vissza teszem.De pár perc után ismét kifagy a gép.
Majd jelentkezem a fejleményekkel.Köszi! -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy beadta a kulcsot a kártyám.Ehelyett keresnék valami tudásban hasonlót(konfigom alul).Vagy esetleg szervízt.
[link]
Jelenleg ez a hiba,reggel kártya kivétel nélkül indult a gép,videókártya szoftver telepítés közben megállt,reset gombra nem reagált csak hosszan nyomott power gombra.
Ha cserélnem kell max 60000.
Star Trek Onlinera használom leginkább a gépet.Full HD felbontásban.
Köszi! -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Korábban írtam Powercolor RX 570-es új kártyával kapcsolatban,ami új helyett használt bányász kártya.
Fogyasztóvédelemmel konzultálva írtam a boltnak ismét,2nap után visszaírtak hogy náluk ilyen még nem volt,küldjem vissza a kártyát számlaszámmal és visszaadják a pénzemet.
A baj az hogy a számlát nem az én nevemre írták meg,cím se az enyém.Írtam nekik hogy először a számlámat javítsák.Remélem sikerül dűlőre jutnom velük.Félek tőle ha visszaküldöm se pénz se kártya... -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
A leírásokba atiflasht használnak parancssorral.
De van más gondom is.A dp port most működik,de win10 kapcsolja be.Alaplapi vga kártyával tudnám flashelni,de a címet jól kell megadnom.
Vagy csináljama windowsos verzióval?
Szerk:a 2.93-as atiflashel lehet win10alatt is? -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Ahogy nézem ez nem olyan egyszerű...

Ez van a kártyán.
Ez meg az egyik techpoweres biosa.
Ha jól látom nem stimmel a vram,az időzítések sem.
Van itt valaki esetleg tud majd segíteni ha nem sikerül dűlőre jutnom a boltal?
Még mindig nem értem miért nem ad képet dpn,hdmin patcher nélkül...
Valaki esetleg egy gyorstalpalót nekem?
-
gerisz23
őstag
Nem írnak vissza,telefon meg sosincs bekapcsolva.Feltettem win10-et,használnom kellett újra a patch programot,nem adott a kimenetekre jelet.
Ha nem írnak vissza kicserélem a biost,már csak annyi kérdésem lenne hogy álljak neki,miylen progival hogy garantált legyen a siker.Atiflasht szedtem le,de 2 hétig még nem bántom a biost. -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Visszatérve nem néztem meg milyen csatik vannak a kártyán.Holnap reggel megpróbálok venni helyben egy lehetőleg működőképes átalakítót DP-ről Vga-ra,kipróbálom a HD7770-el,ha működik berakom újra az új kártyát.
-
gerisz23
őstag
Nem gondoltam hogy ilyen hamar megdöglik a gtx 760,hülye voltam nem néztem hogy nincs rajta más bemenet(a monitoron).
lenovo li2215sd
A kártya premium pctől van,most bontottam ki a számlát,valaki egész más nevére szól,sőt én sprintellel kértem posta hozta.Kicsit csalás szaga kezd lenni... -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
2015.ös,a legutolsó amit fel lehet rá tenni.
Kipróbáltam HD7770-el az átalakítót,azzal se megy,küldöm vissza a boltba.
A hibakóddal nem tudok mit kezdeni amíg legalább a monitort nem tudom rádugni és életre kelteni.Lehet az a 10000Ftos ketyere lesz a megoldás,csak kérdés holnap kapok-e ilyesmit helyi boltban.Euronicsnál volt 10kért de nem néztem meg milyen. -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Megjött a radeonrx 570.Egy dolgot viszont nem néztem,a monitorom vga csatis.Vettem egy hdmi vga átalakítót,ennek alapból működnie kellene?Vagy simán rosszat adtak a boltba?
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Köszi!Melyik lenne az a kártya amit már érdemes lenne(max többet áldozok rá)?760 elég volt eddig,használtan vettem,még pár kört futok vele,de vszleg kuka lesz.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Msi gtx760-at úgy néz ki nem tudom feléleszteni 43-as hibakódból.Konfigom látszik a bemutatkozó szövegben.
Milyen új kártyát érdemes venni 30000Ft-ig?
Nvidia párti vagyok.
Köszi! -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!
Régi konfighoz keresek használt kártyát.
Konfigom alább a bemutatkozó szövegben.Táp Bequiet pure power 10 400W
Felbontás 1440*900 (Később lesz másik monitor).
Játékra,nvidia kártya kellene,játékom arra van optimalizálva,csal nem tudom mit lenne érdemes megvenni.
10-15000Huf használt kártyára.
Köszönöm! -
gerisz23
őstag
Megpróbálom majd 2,4-el meg 3 Ghz-en is,kíváncsi vagyok a különbségre,meg hogy stabil marad-e a gép.Ha ez a legjobb kártya hozzá akkor ezt veszem,2 év aztán úgyis váltok procit meg alaplapot,ha összejön.
Csak a napokban tudtam kiterhelni teljesen a 4 magost.videószerkesztővel,játékoknál max 35%-on ment.Max hőmérslket így is csak 53 fok volt. -
gerisz23
őstag
Köszönöm a válaszokat!
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/asus/radeon-eah7770-directcu-1gb-128bit-ddr5-pci-e-hd7770-dc-1gd5-p98986907/
Gondolom akkor ez jó lesz.
Processzoromon lehet húzni,elég jól azt már olvastam korábban AsRock G41M-VS3 R2.0. alaplapom van,nem tudom ezzel megoldható-e,meg akkor vsz hűtést is cserélnem kell a procin(6 éve rajta van de még muzéroz meg nem hangos) Ha csak 2,4-en járatom a procit akkor nem tudja kihasználni az új videókártyát? -
gerisz23
őstag
hello!videókártya vásárlását tervezem.intel core 2 quad Q6600 2,4 procim,asrock alaplapom-ha kell pontosan is leírom a típus,fejből nem megy-pcie 1.1 támogatással,2x 4Gb ddr3 ram.jelenleg 8600 Gt-m van,főleg játékra használom a gépet,csak a legújabb játékoknál kell a dx11,amit ugye ez nem támogat.30-35 e körül szánok rá,gameplay videókat is most kezdtem el csinálni,szóval vmi tuti kártyára lenne szükségem

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
premium pcről ne rendeljetek, használt cuccot árulnak újként.
Tdp-je is jobb mint a 760-é.Később váltok alaplapot meg procit is.

Meggyi001