- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Volt egy Gigabyte GT630 kártyám régebben, amit leváltottam tavaly egy EVGA GTX660-as kártyára, ami hatalmas minőségi ugrás volt szintén 2GB ram mellett. Viszont felszálló repülő hangja volt a ventinek és csak régebbi játékok mentek high vagy ultra grafikán és egy idő után pixelesedtek a játékok, annyira felhevült a kártya. Ezt leváltottam egy GTX950-re, szintén 2GB, de nem nagyon érzek minőségbeli változást, sőt, inkább csak az fps szám lett picivel több. Viszont kezdem szűknek érezni ezt a 2 gigát, újabb kisebb játékok elvétve indulnak el max grafikán. A pénztárca is elég szűk, de olvasgattam, hogy mire tudnék váltani.
Elém került a GTX1050, ami beleférhet költségvetésbe, az előző 2 kártya is ebayről van, szóval nem ódzkodom a használttól sem. Viszont szintén 2 gigás verzió az elterjedt, a prohardver tesztje alapján pedig a 4 gigás verzió sem tud annyival többet, hogy megérje a felárat.
Néztem GTX1060-at, 3 gigás verziót, de az utóbbi hetekben ha jól láttam majdnem megduplázódott az ára?
Pedig az nvidia saját táblája szerint ez lenne majdnem 2x nagyobb teljesítményű a jelenleginél.
Mivel a Steam-es sale alatt bevásároltam régebbi játékokból is, elleszek egy darabig a jelenlegi a kártyával is, de ha lenne lehetőségem 50e alatt váltani egy jobbra, megpróbálnám. Viszont most teljesen elbizonytalanodtam, hogy mit vennék, mert azt látom, hogy emelkednek az árak.
Ötletek, tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged