Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Ez ennyiért jó?
ugyanitt rendeltem egy asus 7870 dc2-2gd5-öt 55 ezerért, de közben felment az ára 61 fölé. Így most vagy visszamondom, vagy keresek valami hasonlót 60 ezerért. Maradjon az asus 61 valamennyiért vagy jó a giga is?
Sok jót olvastam a windforce hűtésről, de sokat szidják is a márkát nem tudom eldönteni melyikkel járok jobban. Köszi
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
válasz BomiBoogie #10400 üzenetére
Értem. Esetleg ez?
-
tixem
addikt
válasz Zala81 #10402 üzenetére
nemrég adtam túl egy asus 7850-en, na nem azért mert rossz lett volna ,csak nagyobbat veszek halk hatékony hűtés, és iszonyat jó teljesítmény bf3 multi ultrán 50-60 fps körül szaladgált, friss driver nagyon jót tett neki.
én ezt venném, nem fogsz csalódni
-
tixem
addikt
válasz BomiBoogie #10400 üzenetére
próba cseresznye megnézem mit tud a drága garancia időn belül meg úgyis eladom, ha addig valami baja lesz akkor gariban visszaváltok asusra vagy msi-re. Ki tudja, lehet jobban beválik.
-
tixem
addikt
hát nemtom' eddig ódzkodtam a giga kék nyákjától, de ez volt a legolcsóbb, nem beszélve arról hogy 3 év gari jár vele, azért nagyon nem mindegy az az 1 év. Ha hibás a cucc akkor 3 év alatt előjön, ha nem akkor meg bírni fogja.
Ráadásul még passzol is az alaplappal, memóriával, ház ledjeivel, úgyhogy jó lesz aznem kell egyből gigára gondolni, evga helyett ott a gainward, asus, pny, zotac, galaxy stb
-
tixem
addikt
válasz vadallat88 #10425 üzenetére
kicsit drágább de tuti nem fürdesz be vele, és 3 évvel adják. Ennyi pénzért már szerintem nem mindegy hány év garanciát kap az ember a pénzéért. Szép és jó a saphhire ezt aláírom, de a 2 év 100k fölött véleményem szerint karcsú. Nem értem őket, kb a legmegbízhatóbb amd gyártó, akkor miért nem adnak többet
-
tixem
addikt
válasz Bjørgersson #10380 üzenetére
nincs tapasztalatom velük, hardverker viszont nagyon korrekt és megbízható, és sok esetben a legolcsóbb üzlet, mindenképp ajánlom őket. Attól függ mit akarsz venni, gondolom vga-t ha ide írtál
(#10435) Bukmop
ez igaz, de most megveszi a gagyi vga-t majd 30 ezerért, amit majd legalább 10 ezerrel kevesebbért tud eladni ha erősebbet akar venni. Aztán meg még ha procit is akar újítani arra is kell zseton. Szerintem megéri erősebbet venni, és limittel játszani, és később már csak cpu-t cserélni, mint fél év múlva vga-t meg procit is. 7850 még limittel is többet hoz szerintem mint 650
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz KAMELOT #10443 üzenetére
és akkor még olcsót találtam. Itt szegeden akartam összerakni gépet, bementem az egyik pc boltba, hááát. 190ért akart rám sózni egy gtx660-as ivy i3-as konfigot amiben még táp és cpu hűtő nem volt én meg 180-ért szedtem össze fx 8320-as 7870-es cuccot mindenestül. Tisztára hülyének nézik az embert, érdemes lett volna diktafonra venni a sok sületlenséget amivel próbálta eladni a nyakán maradt vackokat
-
tixem
addikt
-
tixem
addikt
válasz vallas #10613 üzenetére
Nem rossz árai vannak, de kérdezz rá van e meg azóta változott e.
És bár biztos becsületes ember, és tisztességesen csinálja, én jobban szeretek viszonylag nagyobb múltú, biztos hátterű üzletekben vásárolni. Természetesen ezek is bezárhatnak időközben, de azért mégis hivatalos boltból van, rendes számlával és garanciával. Nem pedig így úgy beszerzett, harmadik személyen keresztül garanciáztatva. Engem ez valamiért nagyon visszatart. Az a 2 ezer Forint szerintem megéri a biztonságot.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
de szerintem fontold meg az 57 ezres dual-x 7870-et hvkerben. Nagyon jó áron van, nem is hosszú tehát befér. És sima 660-nal nem egy ligában fociznak (amd javára)
(#10673) Z()L3
csak azért írtam azt is, mert említetted hogy 22-23 centi. Mindegyik ezen belül van hosszra.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz marcusa #10675 üzenetére
hát nem tudom, függ attól melyik játékban használja legtöbbet, milyen rendszer megy alatta stb.
De ha egy árban vannak, akkor csak azt veszi az ember amivel többet kapez a táblázat nekem nem tiszta, egy gigás 7850 leveri a 2 gigás 6970-et, de 2 gigás 7850 nincs benne. NV ennyire feljött a driverekkel? AMD is tolja ám azért őket, bár igaz lehet. Én jelenleg az nv dolgait túlárazottnak tartom, remélem jövőre ez változik.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz csucsbicep #10684 üzenetére
ejnye, micsoda ördögtől való tett jó lenne ha visszatérnének, amd oldalon úgy érzem kevés a gyártó. Van nekünk powercolorunk meg vtx, de pwc-t nem sok helyen kapni, vtx meg hát... nem az igazi.
más: galaxy NV-k nincsenek már az országban? 5xx szériában volt fehér nyákos galaxy 560ti, az valami iszonyat jól nézett ki. Most a 6xx-ben nincs ettől a gyártótól?
-
tixem
addikt
válasz Aranygyerek #10692 üzenetére
-
tixem
addikt
a napokban kijött driverek után hogy viszonyul a 7870 és a sima 660 teljesítménye bf3 alatt? Meg úgy egyáltalán.
-
tixem
addikt
válasz marcusa #11300 üzenetére
Szétment a giga 7870-em. Helyette vadászok most. Ehh francba vele, asus 7870 alig van már valahol (nem a v2 hanem az előző), msi már drágább. 660 olcsóbb de gyengébb (?), és iponban jár ac3 meg kredit mellé. Nem tudok dönteni
-
tixem
addikt
válasz marcusa #11302 üzenetére
amd 7870 mellé nem ad valami ingyen gammát? mert akkor lehet gtx 660 lesz a befutó, kapok ac3-at, ráadásul bf3 úgy tudom jobban szíveli az NV-t.
(#11303) TechN7ne 7850-em nekem is volt már, asus. Régi gépben volt benne, de mivel eladtam új kellett, lett egy giga 7870, de ez kuka. Bár a hűtését vissza fogom sírni, ez a windforce 3x valami fenomenális kár hogy a többi részéről ez már nem mondható el.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz TechN7ne #11306 üzenetére
kékhalál meg fekete képernyő. 8 munkanapon belül vagyok így visszakapom az árát. 1 hetes kari, 3 évvel, van még rá bőven
(#11305) marcusa hát ezt a gigát is megvettem, nem volt róla szó, de volt benne egy firefall bundle kód. De majd rákérdezek mindenhol
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Viperator #20119 üzenetére
Üdv!
3d tervezésben nem vagyok otthon, de viszonyításképp jó lehet: egyetemen autocad és autodesk-re i7 2600k és gtx 550ti-s gépeket használnak jelenleg, szépen futnak rajta az említett alkalmazások.
Ha mindenképp nvidia kell, újan az előbb említett 650ti 33-ért (megéri az a 3 rugó +), használtan ha ki tudsz fogni 30 körül egy 560 ti-t csapj le rá.
-
tixem
addikt
válasz Luigee99 #20122 üzenetére
ez gondolom neki akart menni --> #20119) Viperator
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Viperator #20124 üzenetére
nos ha ki tudod szorítani egy gtx 650ti árát, akkor már jobban járnál egy ilyennel
tekintve, hogy aprón tán nincs is 30-ért gtx 650ti, újan az nvidia 33, a 7790 meg 34 fél. Utóbbi jobb vásár. És viszi a 3d-t gond nélkül ne aggódj.
-
tixem
addikt
válasz kero35 #20132 üzenetére
25-ért használtan kapsz 7770-et, ebbe a konfigba nagyobb fölösleges.
400 watt jó neki ha minőségi. Ez így van, sajna ami neki van az valami noname kukatáp.
Javallom, hogy szerezzen be előbb minimum egy chieftec ctg 400-at vagy egy fsp hexa 400-at.Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
válasz thomasvold #20159 üzenetére
Ezt vedd ha 7970-et akarsz. A sapphire meg menjen a búsba a 2 év garanciájával, ennyit kiad érte az ember, akkor legyen már mindenből a legtöbb. Mellesleg szerintem simán jobb a HIS mint a sapphire.
-
tixem
addikt
már csak azért is jobb mert 1 évvel több garanciát kapsz? Nálam ez - ha másnál nem is - döntő dolog, épp ezért sapphire-et sose vennék, hiába jók. És szerintem az iceq hűtés is jobb mint a sima sapphire (vapor x-nél lehet nem, de hát az nem is 110 ezer)
-
tixem
addikt
780 ára alakul azért
(#20174) thomasvold
Jó az asus, de olyan batár szegény, a HIS csak 2 slotot foglal sokkal filigránabb darab, viszont amazon meg több a csatlakozó én ilyenkor úgy döntök, hogy színben melyik passzol a gép belsejéhez[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Kakukktojás2 #20185 üzenetére
mert lehet nem alaptalanul szidják?
Nekem ment tönkre tőlük a 3 évében egy ref 5850, még jó hogy nem aljas sapphire módra 2 év garit adnak gagyibájték. Aztán nemrég egy zsír új giga 7870 szállt el a vásárlás után 1 nappal. És akkor még ami giga és szétment: egér, s1155 alaplap, táp és egy am2 alaplap.
Végeztem a márkával egy életre, pedig az említett 7870 windforce 3x hűtője volt a legjobb amivel eddig találkoztam. Ennek ellenére is a többi tükrében azt mondom nem. SohaGalaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Manli GeForce RTX 3080
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest