Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16953) AAntii


AAntii
őstag

Nekem az asus 7770 felment 75-re is, hőcső és komolyabb aluborda hiányában. A régi 8800Gt-m játék alatt 90 alatt meg sem állt, mégis sokat ment, még lehet valamelyik hardveraprós tag gépében jelenleg is megy. Nem kell a hőfokokat nézni és kalap-kabát. Van két év garancia a kártyára, ha alultervezett a hűtése, akkor vessen magára a gyártó, ha emiatt megadja magát a garanciaidőn belül. Nem mondom azt, hogy nem árt normális házat használni és a szellőzésről is gondoskodni, de abból kell kiindulni, hogy a gyártó nem kalkulálhat azzal, hogy brutál nagy házakba mennek ezek a kártyák, 15 db 12-es ventivel, így nem kell aggódni.

Az más kérdés, hogy talán a hang miatt érdemesebb jobb hűtésűt venni, mert míg az, hogy 60 fokos a kártya vagy 80 nem igazán zavar engem sem például, az ha süvít a venti már igen.

A kis sapphire is járt nálam, az asusnál jobb volt a hűtése, +100/150 Mhz-et húzva 65 fok körül mocorgott, ősszel. Szerintem nem vészes, persze nem is egy vapor-x :)

Ja, ha neki a hang meg a hőfokok is számítanak, akkor vegyen egy vapor-x-est, használtan ha minden igaz van is fent egy 30-ért. Drágább (nem is biztos, hogy használtan ennyi felárat megér), de ott a hőfokokra és a zajra sem lesz panasz.

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.