Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyonyoruwok
tag
válasz Scarletiel #149447 üzenetére
nekem is sok utánajárás előzte meg, aztán az elkeserítő valóság az, amit a napokban tapasztaltam. jó az, csak ne valhallázz.
#149448 : az tuti. egy árban is voltak emlékeim szerint, 65 körül, csak okosan arra jutottam, hogy ez jobb lesz, hisz mégiscsak újabb, kevesebbet eszik, stb. úgyhogy igen, jóízűen eszem a főztömSony A6000 | iPhone 12
-
TechN7ne
nagyúr
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Ahogy képbe kerültem az elmúlt hetekben, bizony a történelem legrosszabb időszakában készülök visszatérni gamer frontra. 2014-ben abbahagytam, de most, hogy vége a melónak és mindenre van időm összeraknék egy konfigot. Ahogy látom egy vesém lehet kevés is lenne egy vga-ra. :) Fura, hogy 7-8 éve egy fél havi diákmelóval egy mid kártyát vehettem. Most két havi fullos melóm rámenne. XD Nade nem sopánkodok. Segítsetek.
Egy alap konfigot raknék össze, 2010-től max 2017-2018-as játékokig kellene. Full HD, közepes grafika nekem már elég. Csak bepótolnám a kimaradt címeket.
A kérdés, hogy ez a kártya elég-e erre és van-e jobb 35-45 ezerig? SAPPHIRE Radeon R9 270 Dual-X OC Boost 2GB GDDR5 256bit PCI-E (OEM)
Hálásan köszönöm a segítséget!!!
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Csupingo
veterán
-
Bikkrom
senior tag
válasz Csupingo #149455 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Viszont ahogy látom szinte minden google találat vagy kétszer ennyi, vagy nincs raktáron. Tudsz adni tanácsot, hogy mely webshopokból vagy honnan máshonnan szerezzem be ezeket?
-
Csupingo
veterán
válasz Bikkrom #149456 üzenetére
A 270x említésekor azt gondoltam, hogy használt kártyában gondolkozol. Újból jelenleg 50 alatt talán csak gt 1030-at és rx 550-et lehet kapni, de ezek azért érezhetően gyengébbek. Esetleg a hardver aprót nyálazd át.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #149453 üzenetére
Nem játszok ilyen hülye játékokkal ,csak a Fifa ,Mortal ,GTAV meg néha Tomb Raider.
Az új játékok meg már nem is érdekelnek ,semmi újat nem tudnak adni ,általában egy optimalizálatlan fosok és öreg vagyok már hozzá élvezni a semmit.
Egyetlen normális időtöltés felnőtt fejjel mikor Fifában jól elverjük a másikat ,ott meg még mindig meg van 4k full-full 60hz a nagy tv n a nappaliban.
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Miner GTX 1060 p106(MINER, nincs rajta semmilyen kimenet) lehet játszani valahogy AM4 AMD RYZEN 5 3600+ B450 MORTAR?
-
Csupingo
veterán
válasz fcbarca #149461 üzenetére
MasterDeeJay nem olyan régen próbálkozott eggyel. Nem biztos, hogy egyszerűen megoldható.
-
Bikkrom
senior tag
válasz Lorden #149463 üzenetére
Igazából minden cím kimaradt 2014 óta. Szóval minden év legjobbjait bepótolom. Főleg fps és rpg fronton.
Sosem voltam konzol párti.
Igen maradok a 470/570/akár 580 vonalon. Köszönöm szépen Csupingonak a tanácsokat!
-
n@p@lm
őstag
Szépjóreggelt!
Szemezek ezzel a kártyával : [link]
Lehet valami buktató?
Hazai, számlás, árukereső szerint mindenhol drágább....
De "csak" 1 ventillátoros a hűtése.
Vélemény? -
n@p@lm
őstag
válasz Pécsi gyerek #149466 üzenetére
Köszi!
Aztán itt van ez : [link]
Valamivel kedvezőbb ár, valószínűleg a hűtése jobb, hátrány : németországi garancia.
Nehéz döntés ez, kicsit érlelem még.. -
palfitom
félisten
válasz n@p@lm #149467 üzenetére
"hátrány : németországi garancia" - Csak annyiból hátrány, hogy el kell küldeni, egyébként minden más tekintetben előny: gyorsabb ügyintézés, és valszeg szó nélküli csere.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Brekkk #149469 üzenetére
Igen, a kisker gari ott általában 2 év, de a gyártói ugyanúgy 3 év (már amelyik gyártó ad 3 évet).
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
1080P-1440P-s tartományban most melyik a jobb választás a 3060TI (8GB) vagy 6700XT (12GB) ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
koko52
nagyúr
Játékfüggő ha teszteket megnézed. Ha nem kell az RTX fícsőr én a 6700xt-t venném.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
South Velen
addikt
Ha az rtx-et és a dlss-t kiveszed a képletből, akkor egyértelműen a Radeon.
Személyes véleményem, hogy a DLSS még 1440p-ben is sokat csúnyít (számomra csak 4K-nál van értelme), az RTX meg borzalmas teljesítményvesztés pár alig látható dologért cserébe.
Ráadásul a 6700xt-t jelenleg jóval olcsóbban is megkapod, mivel bányában gyengébb.
Ha esetleg blender-re vagy hasonló munkára is fogod használni, akkor nvidia.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Robi 100
tag
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
egyik ismerősnek CS:GO-hoz néztünk 1050ti-t.
Tudnátok segíteni, hogy a két vga között - ami nekem ugyan olyannak tűnik - miért van különbség árban?
125 690 Ft vs 146 490 Ft#149479 Csupingo
Tudom, hogy nem éri meg, le is akartam beszélni a gépvásárlásról, de úgy látszik erősen feltörtek a régi emlékek. Nézünk akkor 1650-et.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Csupingo
veterán
válasz boogie84 #149478 üzenetére
Ilyen áron már erősebb 1650 is van. Persze igazán egyik sem éri meg, mert a cirkusz előtt az 1050ti 50 környékén volt, az 1650 meg 65 környékén. Az 1050ti-ért pláne brutál az az ár.
Esetleg 45-50 körül aprón is van garanciális 1050 ti.
[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz Csupingo #149479 üzenetére
Sőt még 1650 super is van még olcsóbban is mint a 1050 Ti.
Amúgy tényleg vicc de 1050 Ti-ért tuti nem adnék még 80-at se nemhogy 100+k-t. -
boogie84
veterán
válasz Lorden #149481 üzenetére
Ahogy írtam én inkább lebeszéltem volna.
Olyan helyről kellene ahol össze is szerelik, nem tudom Iponnál csinálnak e ilyet.
Ez az ASUS PH-GTX1650-O4GD6 GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 Phoenix OC PCIE megfelel.
Ha játszani akar akkor költeni kell rá... Ezt ő is tudja. Főleg most.#149483Pkc83
Nem tudom nem lenne e pénzkidobás, nem kell csak ez a 200 esetleg minimálisan több fps.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Pkc83
őstag
válasz boogie84 #149482 üzenetére
A kerethez képest ugye ami a 1050Ti lenne olcsóbban van
1650 és 1650 super is. Viszont kb 20k a kettő közti különbség de
teljesítményben +30/40% a super javára. Fhd felbontáson az nagyon sokat jelent.
Nem rábeszélni akarlak csak megfontolandó. -
palfitom
félisten
válasz n@p@lm #149476 üzenetére
Van háztól-házig futáros gari is (ahogy itthon is), de ha nem veszel olyat, akkor neked kell küldeni.
-
palfitom
félisten
-
gyonyoruwok
tag
válasz boogie84 #149495 üzenetére
ez természetesen igaz. ugyanakkor pont az ilyen nem túl tudatos, pénzt nem sajnáló vásárlók adják a lovat a pofátlanul nyerészkedő(?) kiskerek alá. persze ott van az is, hogy jelen helyzetben ennél jobb vételt nehéz csinálni....szar az egész lényegében
Sony A6000 | iPhone 12
-
gordonfreemN
addikt
válasz bobalazs #149494 üzenetére
Ha azt nézed, hogy még akár rosszabb is lehet ahelyzet, vagy változatlan úgy egy évig, szerintem nem gáz azért a vásárlás. Ha most akar játszani ez van.
Nem egy 180ezres kártyát vesz még mindig ami most 400. Bukik 50k-t, ez van. Neha megy ki az ablakon több is.
Elég egy autószerelőre vagy egy épitkezésre/felújításra gondolni. csak azert mert kap a megrendelő csokot, babavárót akármit, már a segedmunkás se fogja meg a lapátot napi 15-20 alatt¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
zsero
aktív tag
Nem szoktam ide írni de ezt a történetet meg kell osztanom.
2011 júniusban vettem egy EVGA GTX 560 Ti kártyát scan.co.uk oldalon 179 fontért (01G-P3-1563-KR), amihez elvileg 10 garanciát adtak ha beregisztrálom (amit is megtettem)
2015-ben eladtam itt 25e Ft-ért
2016-ban valaki tovább adta 2016-ban itt 18e Ft-ért
Most megtalált a legutolsó tulaj, 9 év 9 hónappal a vásárlás után hogy garanciális ügyintézni szeretne és küldjem el neki az eredeti számlát. Scan.co.uk szerencsére megőrizte és el tudtam küldeni PDF-ben.
Most ír, hogy kapott egy 1660 Ti-t!!! Mai áron 240 ezres kártyát :-) -
Pkc83
őstag
válasz bobalazs #149494 üzenetére
Ha most arról lenne szó,hogy egy meglévő mondjuk 960/1050/460... akarna
cserélni akkor nyilván nagyon nem éri meg. De így,hogy új gép kell mert
jelenleg nincsen így nem nagyon van választási lehetőség,és ez még a "legjobb"
rossz választás lenne. Jelenleg persze.
Én 1660supert vettem 1,5 éve kb 250 euróért, amit azóta el is adtam(sajnos nem mostanában/haszonnal),viszont szerencsémre még szeptemberben pont mielőtt
kezdődött ez a szarság tudtam venni normál áron(520euro) másikat(2070s).zsero: Ez nálam az abszolút Bullshit kategória. Max visszaadták volna
az eredeti árát. Ők sem hülyék,hogy egy jóval drágább kártyát adjanak majd
10 év után.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest