Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy asrock h61m-vs milyen videókártya lenne jó 2 gb-os?
-
Csupingo
veterán
-
Majkee84
aktív tag
Hali!
Milyen videókártyát érdemes max. egy 4GHz-re húzott Sandy i7 mellé rakni? FullHD felbontás. Jelenleg GTA online, PUBG és BF1 multival játszom és egy 6 gigás 1060 van mellette. Jól érzem, hogy kb. ez a határ?Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok,
Bocs ha rossz helyen kérdezek.
Van egy Gigabyte AMD R9 270 2GB-os kártyám. kb mennyiért lehet eladni most egy ilyen kártyát?
A kártya garanciális javitáson volt így még kb 1 év garancia van rá.Köszi a segítséget.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
mobiltom
tag
Senki nem tud ebben segíteni? :
[link][ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz mobiltom #107065 üzenetére
Ennyi alapján senki.
Összefoglaló:
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? -
Csupingo
veterán
válasz mobiltom #107065 üzenetére
Mire kéne, milyen árban, milyen proci és tápegység mellé? Bármilyen pci-e kártyát bele tehetsz. Persze bármelyiknél előfordulhat, hogy csak BIOS frissítés után hajlandó működni, vagy még úgy sem.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
mobiltom
tag
Ebben az alaplapban van egy i3 2130-as proci,6 giga ram 1333 mhz, 500w-os Chieftec vadiúj táp, amd radeon 5450 videókártya,ezt szeretném lecserélni használt 2 gigás videókártyára.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire éri meg még mindig megvenni egy GTX 1050 TI-t? Olyan 63.000 Ft körül.
Vagy még (vagy már?) nem éri meg ennyit adni érte?
i5-8400 mellé kellene, full HD játékra. -
törölt tag
Bocsi a két HSZ-ért, de utólag jutott eszembe. Erről a kártyáról lenne szó:
ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB Phoenix -
TheNewDawn
addikt
válasz #92275200 #107072 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened. Lehet, hogy majd 10-15 el olcsóbb lesz , de lehet hogy nem, és ha igen, akkor nem tudjuk, hogy 1,2,5,10, vagy több hónap múlva.Én a helyedbe ha megvan rá a pénz, nem várnék, 10 ezer ft nem ér meg sok hónap esetleges várakozást.
Itt mondjuk látok 57 ért is, csak bevallom őszintén, erről a boltról még soha nem hallottam, igy nem tudom mennyire megbízhatóak. És azzal azért számolj, hogy jelenleg még éppenhogy jó full HD ra az 1050 TI ( persze nem 60 as fps en ) de fél év múlva már lehet nem lesz az, meg 1 vagy 1,5 év múlva meg már lehet olyan gamek is jönnek ki, ahova min. követelménynek is éppen hogy elég. ( 720 p ben ) -
VGNGR
senior tag
válasz #92275200 #107072 üzenetére
Ha nem zárod ki a használt kártyákat és főleg, ha átmeneti megoldásnak szánod (8400 mellé gondolom az), akkor nézz használtan egy 960-at 40 körül. Aztán hátha nyár körül lehet venni valami normális kártyát. A 63 elég sok ezért a tudásért. Esetleg ha már ennyit rászánsz próbálj nézni aprón egy 3 gigás 1060-at. Csorognak lefelé már az árak, már nem ütik le őket azonnal 80-ért se...
-
dewil666
őstag
válasz TheNewDawn #107074 üzenetére
Bolt rendben van! Lehet venni tőlük!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
salala
tag
Sziasztok!
Adatlapomon látható gépben cserélnék videókártyát.
FullHD felbontásra kellene,elsősorban médiára,de esetenként koca játékra is kell,pár éves játékokra.
Utóbbiból a legfrissebb címek,amik megvannak: AC: Syndicate;DX:MD; Rise of the tomb rider.
A keret kb 40-45K,csak új kártya érdekel.
A válaszokat előre is köszönöm.A gép építés alatt...
-
salala
tag
válasz TheNewDawn #107083 üzenetére
Linket tudsz dobni esetleg?
A többieknek köszönöm a gyors válaszokat.
[ Szerkesztve ]
A gép építés alatt...
-
salala
tag
válasz TheNewDawn #107085 üzenetére
Az rx-re kellett link.
Mégegyszer köszönöm a segítséget mindenkinek.A gép építés alatt...
-
arabus
addikt
válasz salala #107086 üzenetére
A butitott radeonnal nem leszel el.
Esetleg ez?
[link]Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
TheNewDawn
addikt
válasz arabus #107087 üzenetére
AZ MSI jobb verzió amit linkeltem szerintem jobb a Palitnál ami az 1050 et illeti . Viszont a Radeon tényleg butított, most olvastam el az oldalon.... De ez mondjuk átbaszás, sehol se tüntetik fel hogy 560D, szóval honnan a fenéből kellene tudni ha valaki ilyet akar venni, hogy a simát vagy a 10% al gyengébbet kapja ?
-
veterán
válasz TheNewDawn #107088 üzenetére
AMD intézkedett elvileg, hogy meg lehessen különböztetni, úgy tűnik magasról tesznek rá a gyártók.
solfilo
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off, elnézést érte, de talán itt a legjáratosabb benne a csapat: a külföldi és magyar VGA árak közt van valami lényegi különbség? Van(nak) olyan megbízható külföldi webáruház(ak), ahonnan a magyarországi árakhoz képest kedvezőbb áron lehetne VGA -t beszerezni? Nem tudom egyáltalán mi a felhozatal ilyen boltokból.
Eleve elég régi és emiatt gyenge a mostani VGA -m, de lassan mintha kezdene is megdögleni (soha jobbkor...), viszont ez a drasztikus áremelkedés rendesen odavágott az én VGA cserémnek is. Az meg nyilván egy teljesen lehetetlen kérdés lenne, hogy ugyan mikor fognak csökkenni az árak...Köszönöm
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Vettem egy 750ti kártyát de most a gépben rgy 7750es ati kártya van. A kérdésem az lenne hogy elég annyi hogy a drivert uninstallálom? (Nem tudom elég simán a programok telepitése/törlése vagy valami progival töröljem le pl Youruninstaller?)
Köszönöm!"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csupingo
veterán
válasz Csokishurka #107091 üzenetére
Azt hiszem ez a clean uninstall van amd-hez. Ha esetleg nem jön össze, akkor még lehet DDU-t is használni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Atilla001
senior tag
ugye nem csak én látom, hogy eladási hullám kezdődött aprón RIG-ekből? kémeim jelezték, hogy változás lehet árfolyam és ASIC felől..
várok még az új VGA-val..Védd a természetet!
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Csokishurka #107091 üzenetére
[link] Tökéletessen működött mindig idáig Régi kártya bent,ddu elindít,csökkentett módban újraindulás,ddu val régi driver le,újraindulás,gép kikapcs,új kártya be,új driver fel.Amúgy pont 7750- et keresek nem eladó
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Csokishurka
őstag
válasz Pécsi gyerek #107094 üzenetére
Köszi meglesem, csak holnap rakom majd bele a karit a gépbe. Igen eladó lesz majd amint minimum egy hetet használtam az "új" kártyát és meggyőződtem hogy nincs vele semmi baj :-)
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Meghalt a gtx 770-em, 40 ezer körül melyiket érdemesebb apróról vadászni, 960 vagy 1050ti?
Üdv, Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest