- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült dönteni, ezért véleményetekre lennék kiváncsi.
65"-ban keresek tévét, viszonylag világos szobában használva, szemből egy kanapéról nézve, cc 3,5m -ről.
Főként TV adás, HBO, Netflix illetve HDD-ról film nézés, később lehet konzol, de sohasem voltam nagy játékos.3 TV-t néztem ki:
- LG 65UM7450 (cc 193e Ft)- előnyök: jelenleg is LG van, magic remote, szimpatikus menü, legkedvezőbb ár / hátrányok : valszeg leggyengébb kijelző, 2 év gari- Philips 65 PU7304 (cc 225e Ft) - előnyök : ambilight, android TV / hátrányok: katasztrófa távirányító , 2 év gari
- TCL 65C715 (cc 273e Ft) - előnyök : Qled, 2020-as modell, android TV, 5 év garancia / hátrányok : cc 80 e Ft-al drágább mint az LG (legdrágább), ismeretlenebb gyártó itthon
Szeretném költséghatékonyan megoldani, de nem akarom megbánni sem a garasoskodást. :-(
Köszönöm, ha mondotok véleményt!
-
Optika01
tag
Sziasztok!
Új TV-t szeretnék. Van konkrét elképzelés, de ha tudtok esetleg (jobb) alternatívát szívesen meghalgatom.
A terv: LG 65UM7450
Felhasználás:
- TV adás (Digi kábel)
- HBO GO
- Netflix
- "kölcsönzött" filmekA felhasználás helye nappali, kb 3,5m-ről nézve, keret cc 200e Ft.
Már van egy 7 éves LG tévém (42''), ott nagyon tetszett, hogy a TV képét alkalmazással ki lehetett küldeni telefonra/tabletre, így lakáson belül "magammal vihettem" a tv-t (sajnos megszűnt az APP már). Ha ilyen funkció más tv-n is van, az pozitív. :-)
Egyébként nem vagyok egy nagy guru, tehát képi megjelenítésben valszeg a kompromisszumok elfogadhatók.
Köszönöm.
üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest