Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Alvin_ti4200 #18651 üzenetére
Ha Apple TV lesz, akkor a TV okos rendszeret nem fogod hasznalni. (En is csak a 4K tartalom miat megyek at neha, mert nekem nem 4K-s az ATV-m.)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
frizso
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18679 üzenetére
Itt írnak róla pár dolgot. Google fordítóval elég érthető a szöveg.
Valahol már olvastam a Philips 7-es és 6-os sorozatról is.
Emlékeim szerint a 6-os szériában volt egy sorozat amit nagyon jól összerakott modellnek hoztak ki tesztbe, de már nem emlékszek melyik??? A 7-es sorozat már magasabb kategória jobb paraméterekkel, de az IPS kijelző miatt lehúzták képileg. Bár szerintem ez szubjektív dolog, mert a boltba szerintem is nagyon szép képe volt.Ha meglelem a másik tesztet róla, akkor belinkelem.
-
sonye
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18679 üzenetére
Én már félek az IPS paneltől, de azért a philips saját panelt gyárt.
Éles tesztben az 55" 6561/12 is nagyon szépen teljesített nálam. leszámítva az android butaságait. Pl EPG az nem jó rajta. A youtube-nál volt hogy kettévágta a képet, de restart megoldotta.
A hozzá csatolt HDD-t nem mindig akarta látni.
Viszont a képe nagyon szép.Tesztelj az arénában, sőt az ottani eladók nagyon segítőkészek voltak nekem is! Van nekik tesztfilm, meg dimming tesztelő videó is. Szóval egy próbát megér.
Android előnye a testreszabhatóság. hátránya is ez, hogy nem stabil, zárt megoldás.
De tény, hogy nem rossz TV-k a pihilipsek.
Ez a mélynyomós dolgo meg meglepő. TV-hez mérten nagyon kellemesen szól.
-
xcsaba1975
tag
válasz Alvin_ti4200 #18683 üzenetére
Szia! A hangját nem sikerült tesztelnem, de a képe nagyon jó. Az input lag- ról hol olvastál?(kicsit magasnak tűnik) Ha megveszed,egy rövid beszámolót szívesen olvasnék róla.
-
sonye
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18683 üzenetére
A full sötétben milyen lehet.
De a videón szép a képe. Az ambilight meg tulképp becsapja a szemet ís feketét feketének látod. A forgatható talp nagyűn jó. Hiányolom a mostani TV-knél.A philips menü kicsit furcsa elsőre, de megszokható.
Kíváncsi vagyok, ha megveszed mit fogsz mondani róla.
-
sonye
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18689 üzenetére
Szuper!
várom a tapasztaltaidat!
már csak kíváncsiságból.Egyébként meg vásárlástól számított 3 napod van tesztelni, ha nem jönne be, vissza tudod vinni.
Én is így tettem a 49"-os LGSJ810v-s TV-vel.
Nagyon korrektek voltak. -
Dolphine
addikt
válasz Alvin_ti4200 #18689 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a tapasztalataid a TV-vel!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Alvin_ti4200 #18701 üzenetére
Szerintem sokan várjuk a beszámolódat!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
xcsaba1975
tag
válasz Alvin_ti4200 #18704 üzenetére
Mi már jobban vártuk mint te!😁
-
sonye
senior tag
Na hátha über b@szó TV lesz, amit akartál.
Engem leginkább az oldal betekintés színfakulása és a bevilágítás oldalakon érdekel majd.
Na meg a hangja.Grat hozzá!
-
Dolphine
addikt
Azonnal beszámolót!!!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Helmoras
őstag
Ha nem Oledem lesz akkor tuti ilyen ambilight őrület
Az a lámpaféleség nem marad majd ott remélem, elég sokat ront az összképen, ami meglepően jó így elsőre!
-
Dolphine
addikt
válasz Alvin_ti4200 #18715 üzenetére
Elég meggyőző!
Amire szerintem sokan kíváncsiak, az az Android menü (applikációk, stb). Állítólag egy kicsit döcögős.
Hogyha erről tudnál videót készíteni, akkor még egy dolog kipipálva, legalábbis, látjuk, hogy ténylegesen milyen!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Alien!
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18715 üzenetére
jó kis tv grat hozzá! Az Ambilight-ot alanyi jogon járatnám mindenkinek,annyira jó!
a lámpádat - bárki bármit mond - ki ne dobd! Philips hue égőkkel fogd be szolgálatba!
-
pinnacle
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #18687 üzenetére
Elállásban az MM a legjobbak között van. 60 napos lehetőség is van, igaz ilyenkor már szigorúbbak a feltételek.
-
wierra
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18735 üzenetére
Nem vagy regisztrálva egyik "kölcsönzőben" sem?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
sonye
senior tag
Na neee. Veszel egy 4K eszközt és nem is kell?
Ma a 4K még olyan, mint az SD korszakban a HD.
Szerintem míg ehy FullHD is szebb egy ilyen TV-nÉn vissza nem vinném.
Ráadásul nem fizetnék vissza, csak levásárolhatnád. -
Dr.NX
addikt
Boltban vetted vagy online, bolti átvétellel?
Utóbbi esetben él a 14 napos elállás, indoklás nélkül.
Első esetben az áruház jóindulatára vagy bízva, max. ajándékkártyán kapod vissza.Elfogadom a sütiket.
-
pinnacle
nagyúr
Írtam, hogy az MM-nél 60 napig is vissza lehet vinni. Elállásnál indoklás sem kell.
Média lejátszásra lehet jobb egy Androidos box. Olyan is van, amin megy a 4K Youtube.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #18769 üzenetére
Már 2x beírtam, hogy az MM-nél akár 60 napig is el lehet állni.
Online rendelésnél a személyes átvétel sem probléma.VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
Teljesítés módjai:Házhoz szállítás, személyes átvételAzért inkább 14 napon belül. Utána már tényleg bármibe beleköthetnek. Persze lehet, hogy egy ekkora árúház másképp kezeli a vásárlókat.
Nekem egyszer bolti vásárlás után is visszavettek egy iPhone 5s-t. Mondjuk az ügyfélszolgálatostól is függhet.[ Szerkesztve ]
-
cucumber87
tag
válasz Alvin_ti4200 #18774 üzenetére
Azért euronics nagy franc!
HDMI csatlakozók száma: 4
3D szemüveg típus: Passzív
3D: IgenÉn természetesen utánajártam, de vajon mennyi embert etetnek meg vele ?
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
gamegod
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18823 üzenetére
ez youtube volt. de tv adásnál is előfordul. beprobálom veszek 2 db 2.0-ás hdmi-t hátha változik a helyzet. de nincs ötletem egyébként hogy mi okozhatja..
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
máyköl
veterán
válasz Alvin_ti4200 #18852 üzenetére
Volt már Philipsem, az az op.rendszer és a távirányító sajnos nem a világom.
-
Helmoras
őstag
válasz Alvin_ti4200 #18904 üzenetére
Kicsit lemaradtam bocsanat, szabad erdeklodni miert vitted vissza?
-
StLui
veterán
válasz Alvin_ti4200 #18904 üzenetére
Önálló franchise partner minden MM, semmi közük a webshophoz, tehát jogosan mondták azt amit, ha nem abba a boltba, hanem akármilyen csomagpontra rendeled, oda sem viheted vissza.
De ahogy az előttem írót olvasom, tök korrektek, hogy van lehetőség oda is visszavinni, csak le kell egyeztetni. Ezt amúgy is legtöbb helyen megkövetelik, hogy írásban el kell állni a vásárlástól.Milyen formában kell közölnünk a szerződéstől való elállásunkat az eladóval?
Elállási szándékunkat szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben), e-mailben, valamint a vonatkozó Korm. rendelet mellékletében szereplő nyilatkozatminta felhasználásával is kifejezésre juttathatjuk
tehát ahogy gondoltam, valamilyen formában előbb közölni kell az eladóval, és nem berohanni az átvételi pontra
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Helmoras
őstag
válasz Alvin_ti4200 #18925 üzenetére
Nem olyan veszes amugy telekomos story, nekem is bedobta az ajanlatot, mi regota t-sek vagyunk. Jelenleg 1000 es net ket komolyabb tv elofizu ( marmint ket settop box sok csatornaval) meg ugye a vezetekes telefon es 6000 et fizetunk A szolgaltatas atomstabil, multkor egyik settopbox egy aramszunetnel meghalt, bejelentettuk es ket oran belul cserelve volt. En is elgondolkodtam a kamatmentes reszleten, nem utolso sorban sokkal olcsobbra jon ki mint egyeb boltokban, viszont par hete hasznalom fullhd tvn a konzolt, es igazabol elegendo nekem igy. Talan a kovi generaciohoz johet az oled 😊 de lehet en csak a keves elegedett telekom ugyfel koze tartozom, ha szukseg van egy szolgaltatasra altalam velt korrekt aron, nem ertem miert lenne problema a huseg...
-
Yodamest
veterán
válasz Alvin_ti4200 #18921 üzenetére
Képre biztos nagyon szép lehet a sony, ami igazából kérdéses az utánhúzás és hogy a 1080p játékokat PC+PS4 által hogyan jelenítené meg. Mi erről az általános vélekedés? Próbáltam utánajárni, de van ahol azt írják, hogy mivel a 4K = 4X1080p ezért 90%-ban ugyan olyan rajta a full hd tartalom mintha egy natív kijelzőn néznéd. Van aki meg azt írja, hogy sokkal homályosabb a 1080p mint egy natív, maximálisan ezt tudó képernyőn. Akinek van 4K tv-je és játszik rajta, mennyire gáz a lefelé skálázás ezeken?
-
dave0825
őstag
válasz Alvin_ti4200 #18925 üzenetére
+1
Én inkább kiadom érte egyben, de le van tudva, nem havonta fizetek valamiért, amiért már nem fogok kapni semmit utána (mivel már megkaptam). Ha még nem tudom megvenni egyben, akkor nem veszem meg.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
csenor
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #19271 üzenetére
De jó.
Ilyen kalibráció kellene enyémhez is 49MU6452.[ Szerkesztve ]
-
arnicode
tag
válasz Alvin_ti4200 #19271 üzenetére
Ez a "be is kalibráltam" és "kalibrált" beállítások... ugy jön le mintha lenne kalibráló szoftvered és színmérőd!
Van? Nincs? Szemre ment, szubjektív? Illik hozzátenni, hogy ezek a te beállításaid, vagy professzionális műszeres, mert akkor hiteles referencia...
Szóval mi a helyzet? Mert szegény #csenor kollega már be is izgult...[ Szerkesztve ]
-Arni-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest