-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
válasz
DreadZozzy #79046 üzenetére
SDDtol függően lehet különbség, Pl sn850x 1,2 millió IOPS 2 TB méretben amíg 1 TB méretben 800k olvasásra. Az hogy számít e az adott esetben vagy sem az más kérdés
-
válasz
DreadZozzy #79046 üzenetére
Csak a tárhely miatt írtam, 500gb szinte semmi egy NAS-ba. Mondjuk én a NAS-t (TS-253D) mentésre meg torrentre is használom, így 2x2TB van benne, de ez ugye ki hogy használja, kinek mi az ami elég.
-
válasz
DreadZozzy #79044 üzenetére
Szia.
Igen jó választás. 34-èrt van 1tb. Bár ez csak szubjektív, de jobb a nagyobb, szerintem. -
Raymond
titán
válasz
DreadZozzy #40235 üzenetére
Ha van mas akkor inkabb mas, nem egy ajanlott darab. Az ara miatt allandoan felbukkan itt a kerdesekben:
[link] -
Raymond
titán
válasz
DreadZozzy #40220 üzenetére
Nem sok valasztasi lehetoseged lesz, Samsung, Kingston, Transcend, Adata vagy talan egy Crucial MX200 elfekvoben. Az ar/kapacitas es utanna a garancia a lenyeg itt szerintem. A Kingston picit olcsobb, de kisebb is, normalis kinalatban a Samsung 850 EVO ugyanott van Ft/GB aranyban. De talalni nagyobb difiket, van hogy a Kingston joval (relative) olcsobban van kinalva. Tobb boltot is nezz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest