- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
josipov
csendes tag
válasz
Benőke #15839 üzenetére
2x2gb van benne, a 2x4 sodimm használt noname 18-20 tól indul, +posta. Ebay-en is $150-től van. Nem noname pedig a gépem jelenlegi értéke. Inkább kihagyom.
Telepítettem HDsentinelt mikor olvastam a hozzászólásod, 16:45-kor. 5 óra alatt 6GB írt adat, kevés netezéssel+nagyonkis melóval.Ennek kb negyede-harmada resmon alapján a böngészők tempje, többi a pagefile.
Állandóan 100% lemezkihasználtságot jelez 0kb írás-olvasás mellett is, ez elvileg rosszat jelent, ha jól tudom...
Árukeresőn néztem 16gigásakat, ár szerint sorrendbe. első 3-4 ből választanék egyet. Igaz hogy kingfast, de ha csak pagefile van rajta, biztosan az is sokkal gyorsabb lesz mint most a négyfelé particionált 5400-as hddm, mikor felvennék a tálcáról egy programot és perceket várok, amíg összeszedi magát...meg max arra jó lenne hogy 2 év múlva a polcra tegyem vésztartaláknak, vagy kukázzam, negyed-hatodannyiért mint a ramot, aminek szintén ez lenne a sorsa.
Valószínűleg nem használnám ki mind a 16 gigát, de sajna nem árulnak kisebbet
Így a 128gb main ssd-re az erős használat mellett a napi ~25-30 helyett 5-10 gb jutna, megnövelve az élettartamát. Legalábbis ez az elgondolás.
Tehát, végső kérdés a page ssd-hez:
Hozhat-e ez értelmezhető sebességbeli ÉS/VAGY élettartambeli előnyöket, vagy fassság az egész és hagyjam a p'aul'inába?Árat tényleg benéztem, az upgrade kit majd' egy ötössel drágább a sima KC300-nál...
Akkor viszont KC300 vs hyperx 3k? (3k- rövidebb cellaélettartam, amit űgyes programozással ellensúlyoznak?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500BW) eladó!
- Elado hasznalt HDD-k (2.5/3.5)
- Hibás 2 Terra HDD -k 3.5-s és 2.5-s
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest