Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm a tanácsot, tippeket. Nekem arra lenne szükségem hogy 2 net kapcsolatot fésüljön össze úgy hogy optimalizálja a forgalmat. Találtam 3 WAN portos routert. Tenda W20E például szimpi.

SiM-es routerekkel mire érdemes figyelni? Nekem elég ha 4G-t tud, az 5G itt sokáig csak álom.
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Mifelénk mikrós net van csak. Viszont a 4G mára elég stabil jelet ad a lakásban is. Mobilon korlátlan netem van. Gondoltam kérek egy második SIM-et és beszerzek egy routert ami be tudja fogadni. Amennyire tudom ezek tudnak 2 hálózatot kezelni, vagy van olyan is ami csak egyszerre 1-et tud? Szépen kiegészítenék egymást szerintem. Van erre valami költséghatékony megoldás? -
Merula Alba
tag
válasz
tha_answer
üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, de sajnos az eset sürgőssége miatt nem ér rá. Illetve a garanciát sem szeretném esetlegeyen szenvedve érvényesíteni.
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Alapvetően routert keresek, de ha van mondjuk egy korrekt WIFI jelerősítő ami legalább 1 UTP-s akkor azt is elfogadom megoldásnak.
A cél egy irodának használt lakás WIFI jellel történő lefedése. Jelenleg 4 szobából 2-ben használható a WIFI. Ezt kellene kiterjeszteni az összesre. Van egy pont a folyosón ahova UTP-vel el tudom vinni a jelet, onnan pedig már ki lett próbálva hogy a jelenlegi modemmel is szépen beteríthető lenne a folyosó és a másik 2 iroda.
Mindenhova nem lehet UTP, sajnos. Illetve komolyabb adatforgalmat bonyolítanak le. Esetenként akár egyszerre minden irodában videótelefonálás zajlik, emiatt kell egy komolyabb eszköz. Jelenleg olyan 20-30 ezer között lenne a max keret az eszközre. A többit megoldom.
Van erre valakinek javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX