Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TeeJay
félisten
ja az ilyen amatőr hozzászólásokra nem adok
fogalma sincs az antennákat hogy kell beállítani
fogalma sincs a csatornákat milyen beállítással használta
nem derül ki belőle hogy hol használta és mikor
nem derül ki milyen wifi beállítások voltak
soroljam még?inkább ezt nézd meg ahol 7router 6 vevővel tesztelnek ugyanazon a helyen
és van benne Broadcom meg Mediatek procis is meg ott az AC58U
[link] -
TeeJay
félisten
ezt muti már hol olvastad...
én amit néztem AC58U-ra tesztet ott elég jól szerepelt 2,4 és 5GHz-en is Broadcom wifi vezérlő és Mediatek ellen főleg. szóval nálam most amennyi tesztet olvastam úgy van a sorrend hogy AC58U aztán bármelyik Broadcom procis ASUS majd AC57U viszont a Broadcom procis AC66U B1-re van HGG és ott meg ha feltolod a teljesítményt akkor veri az AC58U-t -
qfm
őstag
-
-
woodworm
veterán
Szerintem maradj az n18u-nál. Könnyebb menedzselni két egyforma routert, gondolom ez rád maradna. Újabban elég sok problémát hallani a 1043v4-ről ahhoz, hogy az mind user probléma lenne. Nagy valószínűséggel nem is hardveres, de ez az új felület még csiszolásra szorul.
Ha áramtalanítod a routert, nyomj előtte egy disconnectet.
(#61896) szemmelver
Nem tudom pontosan, nincs benne személyes tapasztalatom. Amikor a wdr3600-asom volt (soc ugyanaz, mint a wdr4300) tudtam, hogy annál gyorsabb, a 860l-nél viszont lassabb (az kb. 6MB/s transmission esetén, de rtorrenttel többet is tud). Szerintem a 3-4 MB/s környéke a reális. -
-
-
vargalex
félisten
Mivel nyomtatóról van szó, így gondolom nem gyári firmware-t használsz (mivel az nem támogatja). OpenWrt alatt pl. egyszerűen tűzfal szabályokkal megoldható.
Szerk.: Bocs, csak most olvasom, hogy hálózati nyomtatóról van szó. Az OpenWrt-s megoldás természetesek ekkor is működik.
-
-
Coolmat
őstag
-
ár/érték arányban inkább ezt javasolnám; tp-link tl-wr741nd
nem tudom, hogy a notidban g vagy n szabványos wifi modul van, ha esetleg n akkor esetegesen wifi hálózaton is átvihető a 30 mbit/s, de legalább is jóval közelebb leszel hozzá, mint a dir-300 esetében! ha nem n szabványos, én akkor is a fent linkelt tp-link mellett döntenék, a d-link dir-300 ellenében!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest