Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
válasz
Falcon C. #100382 üzenetére
Nm. Itt van egy olcsóbb megoldás is: Kernel Pánik DECO E4 AC1200
-
kpityu2
addikt
válasz
Falcon C. #100378 üzenetére
Itt van egy 3 részes videó, mesh-t tesztel: Kernel Pánik
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Falcon C. #100363 üzenetére
Eszembe jutott, hogy van valahol egy WR841N routerem. Minden mindegy alapon előkerítettem és a nappali fölötti szobába tettem. Beállítottam, hogy csatlakozzon a nappaliban álló Archer C50-hez és annak a WiFi jelét szórja a felső szinten. Majd ezzel párosítottam össze a Mi jelerősítőt, amit beraktam a fenti kis szobába. Korrekten működik. Nem egy világbajnok, de ott, ahol eddig csak mutatóban volt internet, most 720p-ben megy a YouTube. Ezek alapján nem lehetetlen a kábelmentes megoldás, csak találni kell egy normális csomagot, amiben van 2, de inkább 3, egymással teljesen kompatibilis és jobb eszköz.
-
-
kpityu2
addikt
válasz
Falcon C. #100356 üzenetére
Asus RT-AX53U (vagy RT-AX1800U amelyik épp akciós) típust szoktuk ajánlgatni ebben az árkategóriában. AiMesh képes tehát ha veszel kettőt és összekábelezed, a két eszköz egyetlen wifi zónát képez. Mivel kábellel vannak összekötve, nem is kell, hogy szoros átfedés legyen a zónák között. Viszont mindenképpen javasolt kábelen összekapcsolni őket. Az egyik a router a másik a node, de a node LAN portjait is tudod majd használni.
-
TeeJay
félisten
válasz
Falcon C. #32695 üzenetére
azzal számolj hogy 40MHz módban ha te 8-as csatornát adsz neki akkor nem csak azt fogja használni
hanem alul vagy felül a 12 vagy 4-et is...
20MHz-nél az 1-6-11 csatornák azok amik nem fedik át egymást
40MHz-nél pedig csak a 3 és 11-es
érdemes lenne megnézni hogy ott javul-e a helyzet
ezért nem szeretem az 1x1:1 MIMO N-es wifit mert 40MHz kell egyáltalán ahhoz is hogy 150megabites link legyen míg a 2x2:2 MIMO-nál 20MHz is elég ehhez -
-
válasz
Falcon C. #32693 üzenetére
3-4 wifi-s eszköz simán ki kellene szolgálnia a 741ND-nek, beállítási gond lesz vele. A helyi viszonyoknak megfelelően van megválasztva a wifi csatorna?
Torrent nem wifi-re való, egy komolyabb router is meg tud fektetni a wifi-n torrent-ezés, kábelen kellene torrent-ezni.
Új eszköz lehet egy Asus N12 D1 vagy TP-Link 841ND v8, ehhez a sebességhez ezek is bőven elegek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest