Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nincs.
Menüből gyári visszaállítás
AsusWRT visszarakása két lépésben (nem árthat alapon)
Gyári visszaállítás
Hosszú reset
Resetnyomás mellett bekapcsolás - miniserver - NVRAM-törlés
A. miniserverből Tomato betallóz - folyamat elindul - HIBA
B. TFTP2 - Tomato betallóz - folyamat elindul - HIBAFeladom.

MaCS
-
-
-
Szia!
ASUS RT-N10U most elég alacsony áron megy (az eddigiekhez képest)!
-
lockdown90
senior tag
meg egyenlore 300mbites tp-link de a netem 40-es volt digis, nem volt gond ezt meg kezelte a halokartya a laptopba amugy nem regi laptop i3,ssd-vel. viszont most fel akarok valtani 500mbitre es vhogy meg akarom oldani hogy laptopon is birja. Adnak majd egy ZTE routert, de sajat routert is akarnek..
-
Assdak
őstag
Az a gond, hogy lövésem sincs, mit érdemes modemből választani.
Illetve, ha már most rászánok, akkor jó lenne olyat venni, ami kiszolgál később is, ha esetleg bővülne a jelenlegi 20Mbit es sávszélem. Vagy ebben az esetben már külön erre a célra kitalált modemet ad a szolgáltató? -
-
-
kissadam9
csendes tag
Az eredeti firmware torrent esetén pillanatok alatt, egyéb dolgok esetén órák kérdése és magába dől. Ilyenkor csak a kihúzom a konnektorból és visszadugom a konnektorba az egyetlen metódus ami vissza tudja hozni. OpenWRT és DD-WRT alatt a router kábelen keresztül még elérhető marad és hozzá is lehet férni, mintha mi sem történt volna.
-
Hogy jó, vagy nem jó, azt nekem nem tisztem eldönteni itt, és nem is tudom látatlanban! Én csak arra válaszoltam, hogy ha visszateszi a gyári fw-t, és reset-eli a vasat, akkor nyom nélkül eltűnik az OpenWrt!
Különben meg, ha eldobálja a WiFi-t, akkor valami csak nem jó... Vagy szerinted ez így jó?
kissadam9, ebben teljesen igazad van, hogy a 1043-mas topik is tele van a WiFi problémákkal! És ezzel a gondoddal ma este sem voltál egyedüli errefelé!
-
kissadam9
csendes tag
De ha jól értem akkor most a ram lenne kevés a mostaniban? Most DD-WRT alatt ez látszik:
Alul a tálcán az is látszik, hogy a qBittorrent állandó sebességgel tölt (már lassan 1 órája). Most így hirtelen elgondolkoztam azon, hogy az Asus-ban is ennyi ram van, akkor azzal is baj lenne? Totál összezavartatok 
Azt hittem, hogy ez ilyen kifejezetten 1043ND probléma, mivel minden fórum tele van ezzel a hibával, de sehol sincs rá normális megoldás. Van akinek bejön az alternatív firmware, van akinek nem. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lehet, hogy még várok egy kicsit a vásárlással, hátha kifogok egy jó akciót az Asus RT-N18-ra.

Gubek-Einste
Dr.NX