- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ezt nem lehet így megmondani... Kinek mi jön be jobban! Én személy szerint firmware kérdésben Tomato párti vagyok, illetve jobban kedvelem a BroadCom Chipsetes routereket, van aki meg éppen ellenkezőleg az Atheros-ra esküszik, és inkább használ DD-WRT, vagy OpenWrt szoftvert! NAS funkciók (Samba, FTP, etc... sebességek) tekintetében elismerem az Atheros előnyét, ellenben stabilitásban én előbbre sorolom a BroadCom-ot, és vsz a rá való custom fw-k is kezelhetőbbek, vagy ha úgy tetszik felhasználóbarátabbak!
De még egyszer hangsúlyozom, ez az én egyéni véleményem, és ahány ember, annyi féle vélemény!
-
-
Beri
addikt
Akkor már inkább 1043ND, vagy D-Link DIR-825. A kezelőfelület úgyis ugyanaz, mivel a gyári szoftver helyett egy másikat flashelsz fel, torrentkliensek közül meg válogathatsz. A stabilitás sem kérdés, mivel csak a vasat használod mind a két esetben, hardveresen rossz felépítésű megoldást meg azért egyik gyártó sem dob piacra.
WonderCSabo: Nem túl szerencsés felépítésű a 320N, maradjunk ennyiben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest