Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
donjohnson #107792 üzenetére
Közben felhívtam az ügyfélszolgálatot , van amit kell regelni ,van amit nem és ezt pont nem. Nélküle is 3 év a gari. Illetve ezen az oldalon nem is lehetne ,mert belépve azt mondja hibás a régió lépjek ki, valasszam ki a sajátomat. Kilépve meg angol és német régió van.
Őszintén szólva eleve nem értem egyik műszaki cikknél sem ezt a regisztálós + garancia dolgot. Mivel lesz előrébb a gyártó ha regisztrálom. Mert azzal biztosan nem hogy ehhez is kell egy szerverkapacitás és egy oldal az adatbázissal ami ezt kezeli. Na meg ezt üzemeltetni és karbantartani is kell embereknek.
-
dzf007
senior tag
válasz
donjohnson #107596 üzenetére
Csak így lehetne lockolni? [link]
-
dzf007
senior tag
válasz
Igaz nem tőle, de egy másik eladótól vettem egy ilyen routert. Itt is hírdette, csak az összeomlás miatt nem látszódott a hírdetés. Látom b1+b3+b20 összefogja, de nekem b1+ b3 kellene.. Vajon ezekre lehet lockolni? Beállításokba nem láttam ilyet..
-
dzf007
senior tag
válasz
Ez a ZTE jónak tűnik. Lehet veszek egyet! Köszi!
-
válasz
ez a fórum szégyene, hogy ilyen ajánlásokat kapsz egy milyen routert topikban.
Sajnos a mobilnetes eszközök elég drágák, a megadott keretbe ezek férnek bele.
A használt pedig elég két esélyes választás tud lenni.A legoptimálisabb választás egy kültéri mobilnetes eszköz lenne, pl Mikrotik SXT vagy LHG, melléje egy normál beltéri wifi router.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest